in

LOLLOL Om van te huilenOm van te huilen

Peter R. de Vries woedend op Transavia: ‘Dan heb je wel lef zeg’

Peter R. de Vries (62) is nou niet bepaald iemand die zijn mening voor zich houdt, en dat hebben ze geweten ook bij Transavia. De misdaadverslaggever vloog zondagavond met de vliegmaatschappij, maar was allesbehalve blij met zijn ervaring. Op Twitter klaagde hij er dan ook flink op los.

“Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan”
Welgeteld twee hele uren heeft de 62-jarige ‘klem’ gezeten tussen de gifgroene stoelen. “Echt geen millimeter beenruimte, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan”, uit Peter zijn kritiek zondagavond via het medium.

Maar wat de journalist pas écht ondragelijk vindt, is dat het personeel constant de passagiers een fijne vlucht wenst. “Dan heb je wel lef, zeg”, aldus een geïrriteerde Peter.

Onder zijn tweet wordt massaal gereageerd, maar op medelijden hoeft het gezicht van RTL Boulevard niet te rekenen. “Gelukkig heb je geen lange tenen”, geint iemand. “Zit je nu eens tussen het vee i.p.v. het VIP vak van Ajax? We hebben echt medelijden met je. Wij zijn zeer geschokt. Wij vinden dit onacceptabel. Wij doen er alleen niets aan”, schrijft een ander.

Later reageerde Transavia op de tweet van Peter. “Voor een lange, knappe man als jij is wat meer beenruimte inderdaad wel prettig! Misschien kun je de volgende keer voor een paar euro extra een stoel aan het gangpad reserveren?”, grapt de luchtvaartmaatschappij.

Vrouw die geen geld had voor dierenarts liet gezonde hond inslapen met pijnlijke insuline injectie.

Nienke Plas is blij met nieuwe b0rsten