in , ,

LOLLOL

Passagier in shock als dronkaard in volle vlucht doodleuk sigaretje opsteekt.

Een passagier stak in volle vlucht in de Verenigde Staten een sigaretje op, ondanks het feit dat dat al meer dan 20 jaar verboden is. De man aan boord van een vlucht van Spirit Airlines naar Minneapolis werd gefilmd door een geschokte medepassagier.

De passagier, gekleed in een donker shirt en een short, werd gefilmd door een passagier die aan het raampje zat op dezelfde rij als de man.

De kerel stoorde zich duidelijk niet aan de andere passagiers en begon rustig te roken. Een andere passagier kijkt verward rond alvorens op de knop te drukken om er een steward bij te halen. Vervolgens komt er een steward aan die hem op de schouder tikt en hem vraagt om de sigaret te doven.

De roker reageert verbaasd terwijl de steward hem informeert dat roken aan bood illegaal is en hem om zijn pasje vraagt.

De vrouw die de beelden maakte, legde uit: “Die man zat in mijn rij en ik dacht dat hij dronken was. Eenmaal aan boord, besefte ik dat ik naast hem zat. Ik ademde diep in, maar zei mezelf dat ik niet die persoon zou zijn die hem anders zou behandelen.”

Volgens de vrouw werd de man bij aankomst weggeleid door de luchthavenpolitie, maar het is niet duidelijk of er aanklachten werden geformuleerd. Wat wel zeker is, is dat de man zich wellicht mag verwachten aan een fikse boete.

Bekijk de beelden hieronder en DEEL dit met je vrienden.

Bron en afbeeldingen: ViralHog en

11-jarig meisje slaat dief in elkaar die scooter van mama probeerde te stelen.

Vrouw (55) bevalt van eigen kleinkind omdat dochter geen baarmoeder heeft.