in , , , ,

LOLLOL LiefLief

Moedereend trekt elke lente door hetzelfde ziekenhuis om haar pulletjes te showen.

Elk jaar worden de patiënten en het personeel van het University of Rochester Thompson Health ziekenhuis verwend met een schattig schouwspel.

Dit is zo een van die dingen die bij iedereen een glimlach op het gezicht tovert.

Vorige week was het weer zo ver: dan verscheen deze moedereend, zoals elk jaar, met haar pulletjes aan de ingang van het ziekenhuis. Vervolgens trekt de parade door de gangen van het ziekenhuis, waar de verbaasde patiënten zich eens goed in de ogen moesten wrijven.

Een medewerker van het ziekenhuis schreef op Facebook: “Elk jaar, zonder uitzondering, kiest een moedereend ervoor om haar eieren in een van onze gesloten tuinen te leggen en voor haar pulletjes te zorgen.”

“Wanneer ze klaar is, laat ze ons dat weten door op het glas te tikken, en deze ochtend was het tijd voor dit jaarlijks lenteritueel.”

De moedereend waggelt vrolijk door de gangen, gevolgd door de kleine pulletjes die haar proberen bij te benen.

Elk jaar volgt de eend precies dezelfde route. Aan de hand van oude borden worden de moeder en haar pulletjes veilig door de gangen geleid.

Een medewerker zei grappend: “Ze heeft ons getraind.”

Tijdens de jaarlijkse migratie van dit jaar leidde de moedereend dertien pulletjes door de gangen. Het ziekenhuis schreef: “Daar gaan ze dan! Veel geluk, jongens. We gaan jullie missen!”

DEEL dit bericht met je vrienden als ook jij hier vrolijk van werd!

Bron en afbeeldingen: Facebook

Vreselijke bruid wil 3-jarig stiefkind van verloofde niet op haar bruiloft.

Man die marihuana in zijn achterste verstopte, schoot zichzelf per ongeluk in edele delen.