in , , ,

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Meisje (6) redt het leven van babybroertje door beenmerg te doneren.

Ze herstelde van haar operatie en gaat naar de ziekenhuisschool. Ze kreeg de speciale toestemming om op hem te passen tot hij binnen zes tot acht weken naar huis mag.

Moeder Kelsey is erg emotioneel. “Gewoon de gedachte alleen al maakt me erg emotioneel”, zei ze. “Ik ben nog altijd een beetje overweldigd. Ze verbaast me zo. Ze is de hele tijd zo geweldig geweest. Als ze het niet had willen doen, hadden we Caleb niet bij ons gehad.”

Toen Kelsey 22 weken zwanger was, ontdekte ze dat Caleb geboren zou worden met een hartafwijking. Hij had slechts een grote ader in zijn hart in plaats van twee. Daarnaast had hij ook een gat in zijn hart toen hij vorig jaar in december geboren werd.

Amper twee weken na zijn geboorte moest Caleb al een zware hartoperatie ondergaan. Verdere onderzoeken wezen uit dat hij vrijwel geen witte bloedcellen had waardoor hij een ernstig risico op infecties liep.

De enige optie om zijn leven te redden, was door hem een nieuw immuunsysteem te geven aan de hand van een beenmergtransplantatie. Tests wezen uit dat Sophia voor 100 procent een match was – en zo schonk grote zus haar broertje een echte kans op leven.

DEEL dit bericht als ook jij dit zo’n ontroerend nieuws vindt!

Bron en afbeeldingen: SWNS en Metro

Woede over man die 19 regenboogpapegaaien afschiet omdat ze zijn appels opaten.

Uitgemergeld babyolifantje gedwongen om te headbangen op ravemuziek.