in , , ,

Om van te huilenOm van te huilen

Man pleegt zelfmoord nadat hulphond gedood werd door alligator.

Een man uit Florida wiens hulphond vorige week gedood werd door een alligator, heeft zelfmoord gepleegd. Dat melden zijn gebroken familieleden en buren. Andrew Epp, die mentale gezondheidsproblemen heeft, beroofde zich zaterdag van het leven, één dag nadat zijn hulphond Java stierf na een aanval door een alligator in het Dog Leg Park in Palmetto.

“Het was gewoon zo’n droevige situatie. Hij kon het gewoon niet aan”, zei Kayla Weston, buurvrouw en vriend van de familie.

Getuigen zeggen dat de aanval plaatsvond nadat de hond zich van zijn baasje had losgerukt. Bezoekers van het hondenpark naast de moerassen zijn potentieel gevaarlijk omwille van het risico op aanvallen van slagen en alligators.

Een man die het park regelmatig bezoekt, zegt dat hij de voorbije vijf jaar weet heeft van minstens drie honden die door een alligator werden doodgebeten. Hij spoorde de overheid aan om waarschuwingsbordjes te plaatsen.

Epp wordt herinnerd als een ‘prachtige ziel’, die hield van dieren en graag buiten vertoefde. Familieleden zouden de dood van zijn hulphond gesmeekt hebben dat hij zou worden opgenomen in een psychiatrische kliniek, maar ze kregen pas een afspraak in augustus omdat hij er eerder niet mee gedreigd had om zichzelf iets aan te doen.

Dit is zo’n verschrikkelijk tragedie. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en de vrienden van Andrew.

Als je vragen hebt over zelfmoord of sombere gedachten hebt, neem dan alsjeblieft contact op met de professionals van de zelfmoordlijn. In Nederland kan dit via de crisislijn 0900-0113 en in België via het nummer 1813.

Bron en afbeeldingen: New York Post en GoFundMe

Werknemer fastfoodrestaurant neemt bad in spoelbak keuken.

Misvormd meisje dat wreed gepest werd met uiterlijk, overleden op 10-jarige leeftijd.