in , ,

Mama van zes in coma na zware mishandeling door vriend.

Een dolgedraaide man sloeg zijn vriendin, een moeder van zes kinderen, zo hard dat ze in coma belandde. Tragisch genoeg zou ze vier dagen later aan haar verwondingen overlijden. Het verhaal van deze moeder moet verteld worden om te vermijden dat dit ooit nog iemand overkomt.

Jessica Nicole Alva (35) was mama van zes kinderen. Ze belandde echter in een misbruikende relatie. De relatie was zo giftig dat de moeder in elkaar werd geslagen door haar vriend en in coma belandde. Vier dagen later overleed ze aan haar verwondingen.

De moeder van Jessica, Cindy Martin-Wolfe, postte heftige foto’s op Facebook om anderen aan te tonen hoe gevaarlijk dergelijke misbruikende relaties kunnen zijn.

Een gebroken moeder schreef op Facebook: “Dit is hoe haar vriend toont dat hij van haar houdt. Hij is nu op de vlucht, haar kinderen werden opgevangen door de sociale dienst. Onze familie is compleet verwoest.”

Enkele dagen na het maken van deze foto’s bezweek Jessica aan haar verwondingen. Cindy wil nu andere mensen waarschuwen voor huiselijk geweld en startte een GoFundMe pagina genaamd Justice for Jessica om de kinderen van Jessica financieel te steunen.

De moeder liet zes kinderen achter, die nu zonder hun geliefde mama moeten opgroeien. Dat vreet enorm aan Cindy.

De vriend sloeg na de feiten op de vlucht.

Vlak na de aanval schreef Cindy: “Ik zit nu in het San Francisco Trauma Hospital met mijn dochter, Jessica. Ze werd opgenomen op de afdeling intensive care als gevolg van huiselijk geweld. Haar lichaam zit onder de blauwe plekken, er zitten grote bulten op haar hoofd en ze werd gewurgd.”

Ze gaat verder: “De dokters hadden drie pogingen nodig om haar hart weer aan de praat te krijgen, ze kan nog altijd niet zelfstandig ademen.”

Tragisch genoeg zou Jessica op 6 april aan haar verwondingen bezwijken. Ze had niet meer de kracht om te vechten. Cindy sloot haar bericht af: “Ik vraag iedereen om de stem van Jessica te zijn. Deel mijn bericht. Ik dank je met mijn gebroken hart.”

DEEL dit bericht om mensen bewust te maken van de fatale gevolgen van huiselijk geweld. Dit is onaanvaardbaar!

Getuigen of slachtoffers van huiselijk geweld kunnen terecht bij Veilig Thuis op het nummer 0800-2000.

Bron en afbeeldingen: Facebook

Koopjesjagers met elkaar op de vuist tijdens magazijnuitverkoop Blokker.

Lafaard schiet duif en gans dood in Alphen aan den Rijn: “Voel je je nu stoer?”