in

Kerel met neusgaten vol coke zegt tegen politie: “Het is niet van mij.”

Een kerel die gearresteerd werd met coke in zijn neusgaten, beweerde dat de substantie niet van hem was.

Fabricio Tueros Jimenez (20) werd op heterdaad betrapt terwijl hij achter het stuur zat. En de reactie van de mensen op zijn excuus was hilarisch.

Toen de agenten de witte substantie rond zijn neus opmerkten, begonnen ze Jimenez het vuur aan de schenen te leggen. De man beweerde echter doodleuk dat het mysterieuze neuspoeder niet van hem was.

Weinig verrassend geloofden de politieagenten geen snars van het verhaal van de jongeman en begonnen zijn voertuig te doorzoeken. Het incident vond plaats in de buurt van Tampa in de Amerikaanse staat Florida.

Er werd een drugstest afgenomen en die bevestigde dat de substantie inderdaad cocaïne was. Het werd alleen nog maar erger voor Jimenez toen de politieagenten ook nog eens 250 gram marihuana en 13 Xanax pillen in zijn rugzak aantroffen.

De politie van Hillsborough lichtte de zaak toe in een Facebookpost en schreef: “Dit zaakje stinkt.” (…) Jimenez werd zonder problemen gearresteerd, maar hij probeerde de politieagenten wijs te maken dat de coke in zijn neus niet van hem was.”

Facebookgebruikers waren er als de kippen bij om de spot te drijven met het excuus van de jongeman. Een dame postte: “Ik snoof het voor een vriend.” Iemand anders reageerde: “Niet zijn neus! Niet zijn cocaïne! Ik moest zo hard lachen dat ik me bijna verslikte.”

Heel wat mensen suggereerden dat de man gewoon een donut met poedersuiker gegeten had. Een sociale mediagebruiker schreef: “Er stond wellicht een wind en er hing cocaïne in de lucht, dat is wellicht hoe het in zijn neus of zelfs in zijn neusgaten terecht kwam.”

Jimenez werd aangehouden wegens drugsbezit en zal later voor de rechter moeten verschijnen.

Wat vind jij van het belabberde excuus van deze man? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook / Hillsborough County Sheriff’s Office

Politie slaat raampje in om stervende hond uit verschroeiend hete auto te redden.

Zieke geesten spannen ijzerdraden over mountainbikeroutes in Noord-Nederland.