in

OMGOMG WTFWTF BoosBoos

Griezel leefde stiekem op zolder en sloop ’s nachts kamer van 14-jarige dochter binnen.

Een man uit de Amerikaanse staat Tennessee, die volgens de politie stiekem op de zolder van een gezin woonde, en ’s nachts hun 14-jarige dochter bezocht, werd aangehouden. Het begon allemaal op 2 juni toen de moeder van de tiener thuiskwam en bovenaan de trap de 18-jarige Matthew Castro naar beneden zag staren.

De moeder vroeg Castro om te vertrekken, maar in plaats daarvan liep hij in de slaapkamer van haar dochter en daarna naar de zolder.

Ze belde meteen de politie, die de zolder binnenviel en Castro buiten zette. Daarna werd hij gearresteerd. Uit onderzoek bleek dat Castro stiekem op de zolder leefde en de kamer van de tiener ’s nachts via een kast binnensloop.

Castro en de 14-jarige dochter hadden voordien al geprobeerd om samen weg te lopen, en ze werd gewaarschuwd om uit zijn buurt te blijven.

Castro werd aangeklaagd wegens inbraak. De man werd later vrijgelaten, maar onlangs werd hij opnieuw gearresteerd toen een buur hem naar het huis van het 14-jarig meisje zag wandelen.

“Na een uitgebreide zoektocht in het huis, werd hij op zolder aangetroffen”, zei de politie. De politie zei nog dat ze een stroomstootwapen gebruikten om Castro uit het huis te verwijderen.

Castro wordt momenteel vastgehouden en zijn borg werd bepaald op 2.000 dollar.

DEEL dit verhaal als ook jij dit zo angstaanjagend vindt!

Bron en afbeeldingen: People en Wilson County Jail

Zieke geesten spannen ijzerdraden over mountainbikeroutes in Noord-Nederland.

Serveerster rekent ‘irritante’ klanten 10 euro extra aan.