in , , ,

LOLLOL WTFWTF

Gordon haalt uit naar Derksen: “Hou lekker je smoel!”

Gordon is niet te spreken over de kritiek van Johan Derksen op Duncan Laurence en zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival. De voetbalgoeroe haalde zich nog maar eens de woede op de hals door enkele krasse uitspraken. Hij had het liedjesfestival een ‘homofeest’ genoemd en liet optekenen dat hij er doodziek van wordt “als er zo’n zeikliedje komt met een gozer met zo’n klein homokontje in een aquarium.”

Gordon reageerde in Shownieuws op de felle uitspraken van Derksen. Hij zei: “Ze pretenderen zeg maar de taal te spreken uit de voetbalkantine in hun talkshow en als dit de taal is uit de voetbalkantine dan moet je je echt kapot schamen!”

De presentator was zichtbaar verontwaardigd en vervolgde zijn betoog: “Waar ben je mee bezig? De boel te stigmatiseren, te demoniseren … Een groep weg te zetten die dit festival waarschijnlijk in hun hart heeft gesloten omdat ze het zo leuk vinden. Wat zit daar voor kwaads achter? Waarom is het nodig om homo beledigende dingen te roepen? Dat heeft toch helemaal geen zin. Dan ga je iemand in de media zo af lopen zeiken. Dan denk ik: ‘man, hoe oud ben je?! Ga lekker in je tuin zitten, ga wat nuttigs doen. Ga lekker voetbal kijken en houd voor de rest lekker je smoel dicht!”

Wat vind jij van de uitspraken van Derksen? Laat van je horen in de reacties!

Bron en afbeeldingen: Instagram en De Telegraaf

Kinderboerderij Amsterdam in diepe rouw: eend en kippen vertrappeld.

Helm redde het leven van jongetje (4) nadat bestelbus over zijn hoofd reed.