in

LOLLOL WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Gerard Joling: Relatie André en Monique gedoemd te mislukken

Gerard Joling wist dat de relatie van André Hazes en Monique Westenberg ten dode opgeschreven was. In een interview met Story vertelt hij dat hij dit zelf ook al heeft verteld aan de razend populaire zanger…

”Een half jaar terug heb ik lange tijd met hem gesproken en gezegd: jullie relatie duurt geen twee jaar meer,” vertelt Gerard in de nieuwste Story. ”Andre reageerde direct met: hoezo dan? Ik legde hem toen uit dat het niets met ‘houden van’ te maken heeft. Maar het leeftijdsverschil tussen hen is te groot. Het kan gewoon niet.”

”Natuurlijk hebben ze een kind en kleine André is beeldig!” vervolgt ‘Geer’ zijn relaas. ”Maar het is heel lastig voor hem. Alles staat open voor hem, elke vrouw ligt aan zijn voeten. Dan vraag ik me af waar zo’n vrouwtje (Monique, red. Story) aan begonnen is.”

Gerard hoopte uiteraard dat hij het fout had. Maar dat het geen lang leven is beschoren, stond voor mij als een paal boven water. Ik hoopte het wel, maar het voelt voor mij niet zo. Het zou ooit mislukken, maar ik wist niet dat het deze week nog zou gebeuren.”

Wauw! Zo zag de vriendin van Lil Kleine eruit vóór alle plastische chirurgie

André Hazes: “Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget”