in , , ,

BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Babyolifantje stort in elkaar van uitputting, vastgebonden aan mama terwijl ze toeristen draagt.

Waarschuwing: Dit artikel bevat heftige beelden die op sommige kijkers schokkend zouden kunnen overkomen.

Een olifantenkalfje stortte in elkaar van uitputting, terwijl hij aan zijn moeder was vastgebonden die toeristen vervoerde. Het incident vond vorige week plaats in de Nong Nooch Tropical Gardens in Thailand.

De video werd gemaakt door een bezorgde toerist. De omstanders kunnen gehoord worden hoe ze zeggen ‘oh nee, hij is moe’, terwijl de baby op de grond rolt bij een temperatuur van 40 graden. Dan staat hij weer op en probeert de volwassen olifant bij te houden.

Volgens de toerist, die anoniem wenste te blijven, leek de babyolifant erg uitgeput van het wandelen en het ophalen van toeristen, die betaalden om op de rug van zijn moeder te rijden.

Ze zei: “Er waren meer babyolifanten die aan hun moeder vastgebonden moesten wandelen met toeristen op hun rug onder de verschroeiende hitte van de zon. Deze babyolifant was zo uitgeput, en je ziet hoe de moeder hem troost een aanmoedigt om op te staan.”

Een woordvoerder van het park ontkende dat de olifant moe was of mishandeld werd. Ze zeiden: “Alle olifanten zijn gezond en worden goed verzorgd. Als er een probleem is, worden ze behandeld door dierenartsen. Alle baby’s zijn gezond.”

Bekijk de droevige beelden hieronder en DEEL dit bericht als ook jij voorstander bent van een wereldwijd verbod op het gebruik van dieren voor entertainment.

Bron en afbeeldingen: Daily Mail en ViralPress

Mensen betrapt op stelen van een 12-jarige ‘blinde’ jongen.

102-jarige vrouw verdacht van moord op 92-jarige buurvrouw.