in ,

Om van te huilenOm van te huilen

Baby vecht voor z’n leven nadat hij uit baarmoeder vermoorde moeder werd gesneden.

Opgepast: Heftige inhoud niet geschikt voor gevoelige lezers.

Een zwangere vrouw, van wie het lichaam gevonden werd achter een huis in het zuidwesten van Chicago, werd vermoord en haar baby werd brutaal uit haar baarmoeder gesneden. Dat meldt de politie.

Het forensisch team identificeerde het lichaam woensdag als dat van de 19-jarige Marlen Ochoa-Uriostegui.

Haar familie zegt dat het meisje naar het huis was gegaan nadat een vrouw op Facebook had gezegd dat ze een kinderwagen en babykleertjes had voor haar. “Ze gaf kleding weg, vermoedelijk omdat haar dochters kleertjes hadden gekregen en dat ze nu extra babykleding had”, zei Cecelia Garcia, een woordvoerder van de familie.

De brandweer en de hulpdiensten werden op de dag van de verdwijning van de moeder naar het huis opgeroepen om een baby met ademhalingsproblemen te helpen.

“We denken dat ze vermoord werd en de baby werd na de moord brutaal verwijderd”, zei de politie van Chicago. De baby werd in ernstige toestand opgenomen in het ziekenhuis nadat hij uit het lichaam van zijn moeder werd gesneden.

 

Uit de eerste onderzoeken blijkt dat de vrouw gewurgd werd en de zaak wordt behandeld als een moordzaak. Ochoa-Uriostegui was negen maanden zwanger toen ze op 23 april verdween.

De personen die zich in het huis bevonden werden aangehouden, maar zouden voorlopig nog niet aangeklaagd zijn. “We geloven dat ze allemaal een bepaalde rol hebben gespeeld in deze onuitspreekbare daad van geweld”, zei de woordvoerder van de politie nog.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er snel gerechtigheid geschiedt.

Bron en afbeeldingen: Huffington Post en Daily Mail

Gemene advocaat jaagt wasbeer van zijn boot en laat hem gewoon verdrinken in de oceaan.

Boer amputeert eigen been met zakmes nadat hij in machine gezogen werd.