in

WTFWTF BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

Baby die uit baarmoeder vermoorde moeder werd gesneden, overlijdt in armen van papa.

Nadat hij aanvankelijk lichte tekenen van vooruitgang vertoonde, is de babyjongen die in april uit de baarmoeder van zijn moeder werd gesneden alsnog overleden.

Baby Yovanny Jadiel Lopez, die tijdens zijn korte leven aan beademingsmachines lag, overleed vrijdagochtend in de armen van zijn vader Yovany Lopez. Dat meldt Julie Contreras, een woordvoerster van de families van Lopez en Marlen Ochoa-Lopez.

Ochoa-Lopez (19) werd op 15 mei dood aangetroffen, drie weken voor haar uitgerekende datum.

“Met grote droefenis melden wij u dat baby Yovanny Jadiel Lopez overleden is”, leest de verklaring. De doodsoorzaak is volgens de verklaring het zware hersenletsel dat de jongen opliep nadat hij brutaal uit de baarmoeder van zijn moeder werd gesneden.

De politie klaagde moeder en dochter Clarisa Figueroa (46) en Desiree Figueroa (24) aan wegens moord en zware slagen en verwondingen aan een kind jonger dan 13.

Politieagent en speurder Eddie Johnson vermoedt dat de verdachten ‘het kind als dat van hun eigen wilden opvoeden’. Clarisa Figueroa fakete een zwangerschap en belde op 23 april de hulpdiensten – de dag dat het slachtoffer het laatst gezien was – om te beweren dat ze zopas bevallen was van een jongen die ademhalingsmoeilijkheden had.

Door het gebrek aan zuurstof moest Yovanny blijven vechten en werd hij aan de beademingsmachine gelegd.

Hij werd in een kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. De politie gaat ervan uit dat de moeder en de dochter de aanval zorgvuldig gepland hadden en de aanstaande moeder met een list naar hun huis lokten. Ze hadden via Facebook namelijk gratis babyspulletjes beloofd, die de nietsvermoedende zwangere vrouw bij hen zou ophalen.

Ook een derde persoon, de vriend van Desiree, Piotr Bobak (40), werd aangehouden voor zijn betrokkenheid.

De verklaring kondigt aan dat de begrafenis van de jongen in privésfeer zal plaatsvinden. “Houd de familie alsjeblieft in uw gedachten en gebeden terwijl ze door deze moeilijke tijd gaan”, leest de verklaring nog.

Dit doet ongelofelijk veel pijn om te lezen. Onze gedachten zijn bij de familie en de kleine jongen die veel te vroeg en op een vreselijke manier uit het leven werd gerukt.

Bron en afbeeldingen: Facebook, Chicago Police en People

Man waagt voor het eerst gokje in casino en is op slag miljonair.

Politie slaat raampje in om stervende hond uit verschroeiend hete auto te redden.