in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

André Hazes komt zojuist met echte verhaal over relatiebreuk tussen hem en Monique

Bridget Maasland wilde naar eigen zeggen dat de breuk tussen André Hazes en zijn ex Monique Westenberg naar buiten werd gebracht. De RTL-presentatrice en tevens nieuwe liefde van André zegt dat ze bang was dat er foto’s van haar en de volkszanger samen zouden verschijnen, met als gevolg dat ze tekst en uitleg had moeten geven.

Hazes kwam zojuist met het verhaal van zijn kant op zijn eigen Instagram-account.

RTL Boulevard sprak met Bridget en die vertelde dat sinds duidelijk is dat zij en André meer zijn dan vrienden, er voor haar een ’bom is ontploft’. „Het is allemaal heel snel gegaan”, citeerde Boulevard-collega Aran Bade Bridget tijdens de uitzending. „Ik heb een week contact met André en dit is eigenlijk wat ik wilde voorkomen. Ik heb een kind, André en Monique hebben een kind, we moeten dit goed doen. Wij zijn BN’ers en moeten hier zorgvuldig mee omgaan. De buitenwereld moet weten dat de relatie met Monique voorbij is.”

Hieronder de post van André:

View this post on Instagram

Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Cute! Zo zag Monica Geuze er vroeger uit

Monique heeft voor het eerst gereageerd op de breuk met André