in

LOLLOL OMGOMG WTFWTF LiefLief BoosBoos Om van te huilenOm van te huilen

André Hazes: “Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget”

André Hazes heeft op Instagram duidelijkheid gegeven over de breuk met Monique en over zijn gevoelens voor Bridget. ”Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie.”

”Ik ben niet weggegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique niet bedrogen met Bridget,” begint hij zijn post met duidelijke woorden. ”Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt,” vervolgt hij zijn post.

André heeft Monique een appje gestuurd omdat hij haar geen ‘valse hoop’ wilde geven. ”Want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt.”

Hij sluit af met een duidelijke boodschap: ”Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!”

Het management van André Hazes bracht zaterdag het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee ‘al enkele maanden’ geleden aan een einde zou zijn gekomen. ”Zij hebben hun best gedaan om er samen nog voor te gaan,” liet André weten via een persbericht. ”Dat mocht helaas alleen niet zo zijn. Een verschrikkelijk moeilijke keuze waar veel tranen overheen zijn gegaan, maar voor nu is dit het beste besluit.” Monique reageerde diezelfde dag op Instagram op de breuk met André, waarin ze liet weten dat de zanger gevoelens heeft voor een andere vrouw. ”Wie het is, maakt het alleen nog maar pijnlijker”, schreef ze.

View this post on Instagram

Dames en heren. Ik wil eenmalig iets zeggen omdat ik merk dat mensen om mij heen, waar ik om geef, berichten krijgen over een zelf geschetste situatie. Ik ben NIET weg gegaan bij Monique voor Bridget. Ik heb Monique NIET bedrogen met Bridget. Mijn relatie was al over met Monique, en de een is daarin sneller door gegaan dan de ander. Ik heb Monique een appje gestuurd dat ik iemand ontmoet heb waar ik contact mee heb. En dat contact mij blij maakt. Ik heb dat appje gestuurd omdat ik haar geen (valse) hoop wilde geven want ik merkte dat ik als vrijgezel de aandacht van Bridget heel leuk vond. Ik zou nooit weggaan bij mijn partner en kind voor een andere vrouw. Maar als de liefde op is, je uit elkaar gaat en dan iemand anders tegenkomt waar je weer dingen door voelt die je tijden niet gevoeld hebt. Als dat dan een schande is in bepaalde mensen hun ogen…. Haat me dan vooral!

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

André liet even later aan Shownieuws weten dat het gaat om niemand minder dan Bridget Maasland. ”Sinds kort heb ik inderdaad contact met Bridget Maasland en we onderzoeken of we het leuk vinden samen,” vertelt André Hazes. ”Uit respect naar de moeder van onze zoon en naar hem toe heb ik dit verteld aan Monique. Het is mijn goed recht, we zijn immers al een tijdje uit elkaar en wonen niet meer samen.”

Gerard Joling: Relatie André en Monique gedoemd te mislukken

Vriendin Frenkie de Jong in diepe rouw