Connect with us

Holland

Prinses Amalia reageert op intieme foto’s van zusje Alexia

Niet lang geleden is er een boek van Amalia uitgekomen waar er wordt beschreven hoe haar leven is en hoe ze tegen bepaalde dingen aankijkt. Ze verteld hier alles over haar leven wat tot zeer interessant leesvoer zorgt, onderaan dit artikel kun je het boek kopen welke zeker waard is om te lezen.

Amalia verteld in het boek echter ook over hoe ze het heeft ervaren dat er intieme foto’s van Alexia zijn uitgelekt, haar zusje. Niet lang geleden zijn er namelijk flink wat foto’s uitgelekt van Alexia pikante lingerie wat uiteraard voor de nodige ophef zorgde.

Geschrokken

Alexia was namelijk op een schoolfeestje in Wales waar iedereen pikante kleding had aantrokken om zijn of haar geaardheid te laten zien. Amalia is hier flink van geschrokken en deelt haar mening hierover in haar boek. Ze zegt bijvoorbeeld het volgende: “Ik vind het zo naar als mensen de noodzaak voelen om dat te delen en te publiceren”

Ze heeft ook het gevoel dat haar vrijheid daardoor wordt ingeperkt en zegt zelfs dat zij en haar zussen zich hierdoor bekeken voelen:

“Dat soort gedoe leidt ertoe dat wij niks meer kunnen, alle foto’s van onze socials af moeten halen en ons nog meer bekeken voelen.”

Boek van Amalia

Amalia en haar zusjes zijn de afgelopen tijd regelmatig in de media en het is zeker interessant om hier meer te weten over te komen. Haar boek is geschreven door Claudia de Breij en kun je hieronder via Bol.com bestellen.

Bron: showblad

Lees verder

Holland

Veel woede om vernederende grappen over postuur van prinses Amalia

Op Twitter is ophef ontstaan vanwege de vele grappen die worden gemaakt over Amalia. De prinses is momenteel op Bonaire, waarbij ze danste met de bevolking.

Sommige mensen grijpen het moment aan om Amalia flink belachelijk te maken. Het gaat met name over haar ‘postuur’. Anonieme Twitteraars halen er ontzettend veel lol uit om Amalia te ‘fatshamen’.

Dat leidt dan weer tot felle reacties van mensen die (terecht) vinden dat men zo onderhand een keer moet stoppen om Amalia belachelijk te maken. Onderstaand een aantal reacties van mensen, die het voor haar opnemen.

 

Lees verder

Holland

Máxima getroffen door ernstige ziekte

Stevent koningin Máxima af op een burn-out? Daar wordt wel voor gewaarschuwd nu de koningin er erg vermoeid uitziet na een slopend jaar…

Als bankier in New York was Máxima als een harde werkster en als royal heeft ze die gedrevenheid en ijver nooit opgegeven… Maar botst onze koningin nu op haar limieten?

“Haar werkdagen beginnen meestal al vóór 8u ’s morgens. En ze gaat dan vaak tot ’s avonds door, van gesprek tot gesprek”, onthult royaltyjournalist Rick Evers in het Vlaamse ‘TV Familie’. Maar daar blijft het niet bij…

“Als je die gesprekken moet voeren, moet je ook veel briefings lezen. En dat doet ze ook. Máxima wordt geprezen om haar grote dossierkennis”, aldus Rick Evers. Maar nu klinkt er een opvallende waarschuwing…

Loopt Máxima niet het risico op een burn-out af te stevenen als haar agenda zo bomvol blijft als het afgelopen jaar?

“Eén van haar speerpunten is mentale gezondheid. Net zoals Harry en Meghan, en koningin Mathilde. Dus ik mag hopen dat Máxima dat voor zichzelf ook goed in de gaten houdt”, klinkt het bij Rick Evers in de Belgische pers.

Lees verder

Holland

Net binnen: Het gaat heel erg slecht met prinses Beatrix

Het gaat niet goed met onze geliefde prinses Beatrix. Een tijdje geleden onthulde Story dat onze voormalige koningin erg eenzaam is en momenteel op een nieuw dieptepunt zit.

Drakenstein

Zoals iedereen weet, woont Beatrix op Drakensteyn Castle. Beatrix is ​​al meer dan 20 jaar vrijgezel. Nu haar kleinkinderen volwassen zijn, komen ze minder vaak dan voorheen. Daarnaast mist Beatrix wijlen prins Claus heel erg.

Koninginnedag

In Nederland vieren we natuurlijk al jaren Koninginnedag op 30 april. Tien jaar geleden werd Beatrix 75 en dat werd groots gevierd. Maar over vier dagen wordt Beatrix 85 jaar. Het lijkt erop dat ze deze grote dag alleen moet vieren. Alleen
Of in ieder geval niet met de mensen die ze om zich heen wil hebben. Willem-Alexander, Máxima en Amalia zijn de komende dagen op Aruba en kunnen daarom niet bij de verjaardag van Beatrix aanwezig zijn. Maar ook zijn andere kleinkinderen, Alexia en Ariane, komen niet op zijn verjaardag.

Alexia en Ariane zijn allebei druk met hun studie en Alexia studeert in Wales. Ook Eloise, het nichtje van Beatrix, kwam niet. Deze persoon is momenteel in Zuid-Afrika om te filmen voor het tv-programma Perfect Picture waarin ze speelde.

Het wordt dus een heel eenzame verjaardag voor prinses Beatrix de komende dagen.

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending