Connect with us

Economie

Dit betekent einde carrière voor presentatrice Eva Jinek

Er is de laatste tijd veel kritiek op Eva Jinek. Het publiek van haar talkshow zal huilen en bovendien werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar gaat ze op vakantie en Beau van Erven Dorens volgt haar op. Vreemd als je weet hoeveel salaris ze krijgt, namelijk ruim 1,2 miljoen euro per jaar.

Hevig

Nu is er ook kritiek op het interview dat Eva had met Andre Hazes. Andre gaat naar Eva om te praten over het optreden van Heel Holland Zingt Hazes. Maar Eva stelde geen belangrijke vragen over de erfenis van haar vader waar Rachel geen recht op had.

Hou je mond

Wilfred Genee en Everts Santegoeds hebben eerder gezegd dat ze denken dat Eva gekneveld heeft en Andre heeft gevraagd om er geen vragen over te stellen.

Opiniemaker Harry Vermeegen volgt Eva ook op zijn YouTube-kanaal.

Hij zei het volgende over hem:

“Het was gewoon een grote promotie voor Holland Zingt Hazes en Videoland en ik had geen idee wat dat was. Hier is hoe het werkt.

“Jinek – vergeet niet – is het nieuwe gezicht van de Nederlandse pers. Zij is de nieuwe Jeroen Pauw. Ja, dat is zij. Oh mijn God, hier keken we echt naar uit. En dan gaat hij naar RTL 4 en hij gaat daarheen en hij verkoopt zijn ziel en geluk aan advertenties. Helemaal klaar.

“Het enige wat ze daar nog doet, is adverteren voor RTL en Videoland. Daar erger ik me enorm aan. Kijk maar naar de notities. Veel minder dan bijvoorbeeld Today Inside, toen ze bovenaan stond. Een zender heeft meer kijkers en verliest nog steeds.” het, zelfs met een gast als Dreetje.

“Dus Jinek, als je altijd onzin praat, moet je de domme vragen stellen die mensen willen horen! Ja, Jinek, laten we het doen! Maar zelfs in deze onzin faalt ze nog steeds.

“Dus als hij zegt dat hij het contact met zijn moeder heeft verloren, moet ze meteen komen en zeggen:
“Oh, dus deze Coldeweijer had gelijk! Is dat niet het onderwerp van de rechtszaak? En niets over, helemaal niets! Over alles was men het eens, deze vragen, want ze werden nooit meer gesteld.

“Jinek zinkt te diep en zinkt te diep… Per onderzeeër kunnen ze hem niet meer vinden.”

Betekent dit en het lage aantal views dat de carrière van Eva Jinek ten einde loopt? Hij gonst van de geruchten dat RTL op de loer ligt bij Mathijs van Nieuwkerk om zich straks bij hem aan te sluiten als hij er klaar voor is.

Lees verder

Economie

Diepe rouw na tragisch verlies Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft een verdrietig bericht gedeeld in zijn meest recente column. De schrijver laat weten dat zijn moeder is overleden. De vrouw, Paula van Roosmalen-Breekelmans, is 91 jaar geworden.

”Omringd door foto’s van ouders, kinderen en kleinkinderen is ze dan eindelijk ingeslapen”, zo schrijft Marcel vandaag. ”Haar laatste woorden sprak ze enkele weken geleden tussen twee lepels pap: ‘Het hoeft niet meer’. De dood was voor haar inmiddels een vriend die om de haverklap z’n bezoek aankondigt, maar er kwam altijd wat tussen.”

‘Opgelucht’

Van Roosmalen ‘gunde’ zijn moeder, die aan Alzheimer leed, de dood. ”Ik geloof dat ik opgelucht was toen ik het nieuws vernam.” Desondanks heeft het gemis hem overvallen, zo schrijft hij.

We wensen de familie Van Roosmalen veel sterkte met het verlies.

Lees verder

Economie

21-jarige vrouw komt om het leven bij ongeluk met vrachtwagens

ZWOLLE – Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een vrouw (59), eveneens uit Epe, is zwaargewond geraakt. Zij was de bestuurder van de auto, het overleden slachtoffer was een bijrijder in het voertuig.

Het zwaargewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder meldde eerder dat een traumahelikopter op de weg landde.

De weg is even voor 13.00 uur weer opengegaan. Dat is eerder dan verwacht, zegt Rijkswaterstaat.

Foto boven: Hugo Janssen

Lees verder

Economie

Nicolette van Dam is kapot van verdriet: ‘bijna dood’

Laatst liet Bas Smit de man van Nicolette van Dam op zijn Instagram account weten dat hij in Spanje op het nippertje aan de dood is ontsnapt.

Bas en Nicolette waren in Marbella in Spanje op vakantie en Bas besloot even in zijn eentje de omgeving op de fiets te verkennen terwijl Nicolette in het hotel bleef.

Dat had hij beter niet kunnen doen, want onderweg op een heel rustig stuk in the middle of nowhere komt er opeens een hele grote hond woest achter Bas aanrenen.

Bas pakt gelijk zijn telefoon om het te filmen. Terwijl hij zich eigenlijk beter alleen had kunnen focussen op het wegkomen en flink doortrappen, maar Bas dacht als ik dit overleef dan staat het in ieder geval op beeld anders geloofd niemand me.

Gelukkig had Bas het overleefd en kon hij deze grote hond voorblijven op de fiets, maar Nicolette heeft minder geluk.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat ze last heeft van de huidaandoening vitiligo. Hierbij verdwijnt het pigment en krijg je witte vlekken op je huid. Normaal wordt ze er niet zo mee geconfronteerd, maar ze was op een glow in de dark feestje en daar zag ze duidelijk alle plekken op haar gezicht en dat deed haar veel verdriet.

Ze plaatste de onderstaande foto met het volgende emotionele bericht.

‘Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lees verder
Advertisement

Trending