Connect with us

Economie

Zoon Glennis Grace trekt zich niets aan van veroordeling: ‘Heb er schijt aan’

Glennis Grace en haar zoon Anthony zijn vorige week veroordeeld tot een taakstraf voor hun aandeel in het Jumbo-geweld, waarbij een minderjarige supermarktmedewerker werd mishandeld.

Niet onder de indruk
Anthony moet naast papier prikken ook een forse schadevergoeding betalen. Nu laat RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade weten dat Anthony ”totaal niet onder de indruk” is van zijn straf.

Zoon Glennis Grace heeft schijt aan straf

Bade: ”Hij maakte vooraf een hele onbevreesde en onverschrokken indruk. Echt het gevoel van: ik hoor het wel. Hij deed nog even een boks op z’n schouder en een boks naar z’n vriendje.”

”Dat vriendje, en dat weten we van Korver die de slachtoffers bijstaat, is naar hen toegekomen bij de eerste zitting. Die heeft toen gezegd: ‘Het spijt me en ik vind het heel erg het leed dat jullie is aangedaan. Dat trek ik me heel erg aan.”’

”Dat maakte diepe indruk op Korver en de slachtoffers. Korver zei vandaag nog: ‘Had de zoon van Glennis dat ook maar gedaan.’ Dat heeft heel veel betekend voor hen.”

Desinteresse
”In deze zaak zat hij ook… Hij hoorde zijn straf, de uitspraak en op een gegeven moment keek hij ook af en toe naar Glennis, z’n moeder die ook aanwezig was, en die maande hem dan weer terug te kijken. Zo hoorde hij eigenlijk zijn straf.”

”Ik moet zeggen: ik hoop dat het doordringt bij hem, want ik vraag me dat heel erg af.”

”De mensen in de Jordaan zeggen: ‘We zien nog steeds dezelfde jongen.’ Hij rijdt daar rond op zo’n hele grote zwarte crossfiets. Hopen dat dat veranderd. Zo’n agressietraining kan daaraan bijdragen en dat moet hij ook volgen.”

Jumbo-verbod
”Ik hoop dat het niet zo is dat hij daarna dan op de eerste dag weer binnenstapt. Ik hoop dat er echt iets gaat veranderen. Als je de mensen in de Jordaan moet geloven hebben ze er een hard hoofd in, maar ik hoop dat Glennis haar zoon kan begeleiden.”

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk eerlijk over akelige ziekte

Samantha Steenwijk doet in Party een opvallende onthulling over haar ervaring met kanker…

“Mijn schoonmoeder is overleden (aan kanker, red.) toen ze veertig was”, onthult Samantha Steenwijk in Party.

Samantha Steenwijk heeft daardoor haar schoonmoeder nooit gekend. Samantha doet een eerlijke bekentenis over de ziekte…

“Natuurlijk heb ik ook mensen in mijn eigen omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of eraan zijn overleden. Dit onderwerp gaat iedereen aan”, aldus Samantha Steenwijk in Party. Samantha kan slechts één conclusie trekken…

“Het blijft een akelige ziekte met vaak desastreuze gevolgen”, aldus Samantha Steenwijk die via de paardenkalender ‘Friesian Horse Kalender’ opnieuw meehelpt om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk is kapot van verdriet: Familielid overleden

De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het lijkt echt definitief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Het zit Samantha dan ook echt niet mee de laatste tijd. Vandaag laat ze ook nog weten dat haar geliefde opa is overleden en dat ze echt kapot van verdriet is.

Samantha plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account met de volgende emotionele tekst.

”Dat was het dan mijn lieve opa’tje…
Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd. Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

”Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waar maken 🙏🏻
Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen ❤️”

”En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Lees verder

Economie

Foto’s: Sonja Bakker maakt hele pikante carrièreswitch!

Sonja Bakker heeft dit jaar, net zoals vele andere bekende Nederlanders, afscheid moeten nemen van haar goede naam. Sonja is jarenlang een begrip geweest in Nederland wanneer het gaat om gezond eten en afvallen. Dit jaar is echter naar voren gekomen dat de onderneemster de laatste jaren behoorlijk wat recepten één op één gejat zou hebben van concurrenten. Nadat de onderneemster hiervoor flink door het stof is gegaan gebeurde het nogmaals. De blondine is inmiddels uit Nederland ‘gevlucht’ omdat ze in Nederland een vrij slechte naam gekregen heeft. Samen met haar partner zou er een gezamenlijk vermogen van zo’n 20 miljoen zijn, over geld hoeft Sonja dus niet meer wakker te liggen. De social media van de onderneemster is verwijderd, dus er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen. Echter lijkt de voormalig chef-kok een andere weg in te slaan tegenwoordig.

Sonja Bakker trekt de stoute schoentjes aan!

Sonja is namelijk fotograaf geworden die behoorlijk opvallende foto’s maakt. Sinds een aantal dagen bezit Sonja namelijk het Instagram-account ‘Sonjabakker.photography’ waarin ze stelt een professioneel fotograaf te zijn. 5 dagen geleden verscheen de eerste post van Sonja: “I’ll take you on an unexpected journey, where you discover even more how beautiful you actually are. And that is captured beautifully, all with complete privacy.”

Inmiddels hebben we gezien dat het behoorlijk pikante kiekjes zijn die Sonja schiet. Het loopt nog niet erg storm, Sonja heeft nu zo’n 300 volgers op haar account. Mocht dit de standaard blijven dan gokken we dat er nog wel wat meer volgers in het verschiet zullen zitten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

Lees verder
Advertisement

Trending