Connect with us

Economie

Zien: Enorm veel vrouwelijke verleidingen voor zanger René le Blanc!

René le Blanc is natuurlijk zoals iedere andere mannelijke bekende Nederlander, uiterst in trek bij vrouwelijk schoon. We hebben menig ander BN’er gezien de de roem en het geld niet aankunnen. Er liggen natuurlijk een hoop verleidingen op de loer wanneer je zoveel geld en aandacht krijgt. Verboden middelen, drank en natuurlijk niet te vergeten; vrouwen.

Wanneer je geen relatie hebt dan zal die vrouwelijke aandacht natuurlijk geen probleem zijn. Echter hebben veel bekende Nederlanders ook gewoon een vriendin waar ze loyaal aan zouden moeten zijn. Wanneer je kijkt naar een Charly Luske of een Waylon, dan zie je al dat de verleidingen soms gewoon té groot voor ze zijn. Ook een Lil Kleine of André Hazes lijkt niet goed om te kunnen gaan met alles wat op hun pad komt. In het leven van de wereldberoemde René aka ‘de Nederlandse Engelbert Humperdinck’ zit dit uiteraard niet anders.

René le Blanc en vrouwelijke verleidingen!

René heeft echter iets wat de andere BN’ers niet hebben, Jolanda. Jolanda, zijn vriendin, houdt René nauwlettend in de gaten, dat laat ze weten in een interview met roddelblad Party. Jolanda: “Met de aandacht die René krijgt, ga ik denk ik heel goed om. Het is en blijft een zanger en dat trekt altijd dames aan die dat interessant vinden.” René krijgt geen kans om met zijn ‘hengeltje in een ander vijvertje te vissen’ weet Jolanda te melden. Jolanda vindt het maar gek dat andere mannelijke zangers daar soms mee wegkomen, zoals Charly en Waylon. Jolanda: “Ik zou dat niet pikken. Not Done. Ik ben jaloers, haha.” Jolanda meldt dat ze met bijna ál zijn shows meegaat: “En gaan we ook weer samen naar huis.” Toch gaat René soms zónder Jolanda op pad: “René is heel af en toe alleen met zijn geluidsman als hij een privéfeest heeft of zo…”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door René le Blanc (@rene_le_blanc)

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending