Connect with us

Economie

Zanger Frans Bauer getroffen door ernstige ziekte

Frans Bauer mag van de dokter morgen niet optreden in het Beursgebouw in Eindhoven. De zangeres heeft een ernstige longontsteking.

Frans treedt in Eindhoven op voor ruim drieduizend verstandelijk gehandicapten in de Concerti Fetti.

Zanger Brabant werd vervangen door Wolter Kroes en Frans Duijts. “Het Concert des Handicapés erkende dat Frans Bauer niet vervangen kon worden, maar deed er met de directie alles aan om een ​​geslaagde avond te garanderen”, aldus de organisatie. “Ik ben helemaal gesloten, ik spreek met mijn neus en buiten adem”, zei hij vanuit zijn woning in Fijnaart. “Het is geweldig, maar elke keer als ik op vakantie ga en ik weet dat ik echt vrij zal zijn, heb ik dit…”

Zijn manager legt uit: “Dit virus sluimert al een tijdje thuis. “Toen Frans afgelopen weekend naar Spanje zou gaan om op te treden, vond hij dat hij te ver was gegaan. Tegen al zijn principes en wensen in annuleerde hij het optreden en stierf in stilte.

Frans Bauer had het moeilijk. Een paar maanden na Mariska’s beroerte maakte de familie Bauer zich opnieuw zorgen over een zieke geliefde. Dorus, de broer van Frans, heeft blaaskanker. In een gesprek vertelde de mannelijke zanger hoe hij overeind wist te blijven.

Frans vertelt nu aan RTL Boulevard hoe het met hem gaat.

Wees voorzichtig
Het was een emotionele tijd, zei hij. “Natuurlijk heeft Mariska onlangs een beroerte gehad, maar gelukkig gaat alles heel goed. Hij gaat de berg op, dus alles is in orde”, zei hij. Hij vertelde ons ook hoe het nu met zijn broer Dores gaat.” Mijn broer is net geopereerd aan blaaskanker. “Wat Frans zei gaf hem de nodige stress en angst. “Gelukkig is de operatie heel goed verlopen.”

Pittig
Ook liet hij weten dat hoewel de operatie van zijn broer goed is verlopen, het voor de zanger moeilijk was. “Normaal staat hij hier ’s avonds in de hal met de fanclubtribunes. (…) Natuurlijk zijn dit de dingen die ik me nu herinner. ‘ Ondanks dat zijn broer niet bij de optredens van Frans kan zijn, krijgt hij veel steun van een ander familielid. “Ik heb mijn zoon meegenomen en hij heeft me daarheen gesleept”, zei de zangeres.

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending