Connect with us

Economie

Volop speculaties: Deze video is het bewijs dat het nu definitief over en uit is tussen Peter Gillis en Nicol

Al een behoorlijke periode ligt de relatie van Peter Gillis en Nicol Kremers onder een vergrootglas. Het koppel wordt nauwlettend in de gaten gehouden door iedereen.

Het is geen geheim dat er een groot leeftijdsverschil zit tussen de twee en dat ieder gesprek tussenbeide op een soort klein ruzietje lijkt.

Over Nicol gaan er tevens al geruime tijd diverse geruchten door de wandelgangen, zo zou zij haar Peter niet trouw zijn.

Onlangs verscheen er een video online waarin te zien was dat een vrouw aan het tongworstelen was met een man op een parkeerplaats.

De heren van Roddelpraat kregen deze video in hun bezit en plaatste deze online. Volgens de mannen zou het gaan om Nicol met een onbekende man.

Evert Santegoeds nam contact op met Nicol “Zij laat aan ons weten dat ze dat helemaal niet is. Ze zegt: ‘Ik ben toch niet zo stom om op een parkeerterrein gewoon ga lopen tongworstelen met iemand…’”

Normaliter als een verhaal niet klopt dan komt Peter aanzetten met de inmiddels beroemde ‘Code Rood’, een code die hij gebruikt wanneer een verhaal nep is.

Deze keer bleef de code van Peter uit. In de tijd waarin het bijt-incident aan het licht kwam werd deze ‘Code Rood’ wel afgekondigd door Peter.

Al vrij snel later bleek dat Peter wel degelijk een worsteling had gehad met zijn Nicol, hij had haar onder meer op diverse plekken gebeten.

Peter en Nicol zijn ná dat incident echter onophoudelijk samen gezien, zowel in Nederland als in het buitenland.

Maar nu is Peter zonder zijn partner gespot op een luchthaven. De heren van Roddelpraat hebben namelijk opnieuw een video ontvangen.

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending