Connect with us

Economie

Triest nieuws Paul de Leeuw (60): ‘Te jong overleden’

Binnenkort begint een nieuw seizoen van de Nederlandse show ‘Ranking the Stars’. Ook dit jaar verschijnt Paul De Leeuw, maar daarvoor heeft de presentator nog te maken met het overlijden van zijn kat Dolly. Hij heeft het dier gecremeerd en zelfs de pot mee naar huis genomen. Hij vertelde het vrij onverwachts in het radioprogramma “Veronica Inside”.

Wat een leuk gesprek over het nieuwe seizoen had moeten worden, is anders. Tijdens een telefoongesprek is er altijd een storend geluid te horen. Toen presentator Wilfred Genee aan Paul vroeg wat hij van plan was, aarzelde hij om te antwoorden. ‘Dat wil je niet weten. Nee, dat zeg ik niet.’ Maar na een paar ingevingen werd het allemaal duidelijk. Paul zei: “Ik pakte mijn kattenpot. Er werd even gelachen, maar het bleek geen grap te zijn. Paul zei: “Onze kat is overleden. Ik zet de pot op het aanrecht met een kaars.” De kat heeft een vergroot ventrikel. Op advies van de dierenarts heeft Paul hem laten inslapen. Toen zijn metgezel Rick Romijn bevestigde dat het een heel moeilijke beslissing was om een ​​huisdier in bed te leggen, reageerde Paul met zijn kenmerkende humor. “Voor mensen is het minder moeilijk!”

Paul zegt ook dat je dieren alleen of met andere dieren kunt cremeren. Paul koos ervoor om hun kat alleen te laten cremeren. “Ze heeft zelf een crematie gehad”, aldus de presentator.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paul Henri de Leeuw (@pauldeleeuw)

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Economie

Pfaff plots overleden: “Rust zacht”

Zeer droevig nieuws ten huize de familie Pfaff. De broer van Jean-Marie, Antoon Pfaff, is zopas overleden. Dat nieuws maakte de ex-profvoetballer zelf bekend via Instagram.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff”, schrijft Jean-Marie op Instagram bij een foto van hem en zijn broer. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, vervolgt hij nog.

Antoon Pfaff is de oudere broer van Jean-Marie Pfaff en voetbalde vroeger onder andere bij SK Beveren. Hij overleed op 70-jarige leeftijd.

Ook de rest van de familie Pfaff heeft inmiddels gereageerd op het grote verlies. Zo deelde Kelly dezelfde foto op haar Instagram Stories. Onder meer Shania Gooris en Debby Pfaff lieten ook al enkele hartjes achter onder het bericht.

Lees verder

Economie

Zien: Wesley Sneijder gespot met drie bloedmooie dames in Qatar

Het WK in Qatar is al een tijdje bezig, ook oud-voetballer Wesley Sneijder is daar aanwezig. Het lijkt erop dat hij zich daar prima weet te vermaken.

Hij zou namelijk gespot zijn met meerdere dames..

Liefdesleven

Er is veel bekend over het liefdesleven van Sneijder. Hij zou kort geleden nog een relatie hebben gehad met Jotti Verbruggen, die liefde duurde niet lang en de twee gingen uit elkaar. Ondanks dat Wesley nu hier en daar wat date is het nooit een geheim geweest dat hij zonder twijfel terug zou gaan naar zijn de moeder van zijn kinderen, Yolanthe Cabau.

Qatar

Ondanks dat Sneijder niet meer in Oranje speelt is hij toch in Qatar aanwezig. Hij is daar om Oranje te supporten, maar dat lijkt niet het enige waar Wesley mee bezig is.. hij zou namelijk met drie dames naar een wedstrijd zijn gegaan.

Social Media

De drie dames met wie hij naar de wedstrijd Tunesië-Frankrijk ging hebben beelden gedeeld op hun social media. “Het bleef vast nog heel lang gezellig” wordt er gezegd over het voorval.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Trending