Connect with us

Economie

Sportjournaliste María Morán zou vrouw zijn met wie Jasper Cillessen kind kreeg (Spaanse eist meer geld van doelman voor hun baby)

Jasper Cillessen zit niet in de WK-selectie van Oranje. Bondscoach Louis van Gaal heeft de doelman van NEC laten afvallen voor de mondiale eindstrijd in Qatar. Een dag voor Van Gaal zijn WK-selectie bekendmaakte werd bekend dat een Spaanse vrouw na een korte affaire met Cillessen een baby van hem baarde en nu voor de rechter meer geld voor de opvoeding van hun kind eist. Die vrouw zou de 34-jarige Spaanse sportjournaliste María Morán.

Op haar inmiddels afgesloten Instagram-account plaatst María Morán deze week foto’s en een video van zichzelf met een baby. Volgens juicekanaal Realityfbi is Cillessen de vader van het kind. De doelman had tijdens zijn periode in Spanje, hij speelde voor FC Barcelona en Valencia, een korte relatie met Madrileense Morán. Waarschijnlijk hebben ze elkaar leren kennen van het werk. Morán is namelijk sportjournaliste bij GolTelevision.

Volgens de Spaanse advocaat van Jasper Cillessen is “er is geen groot verhaal”. In een verklaring zegt die Spaanse raadsman: “In de tijd dat Jasper in Spanje was heeft hij een korte relatie gehad en daaruit is een kind geboren. Het vaderschap is door Jasper vrijwillig aanvaard en moet nu voor de rechter worden bevestigd. Deze formaliteit wordt verzorgd door Jaspers advocaten in Spanje. Daarna wordt er gesproken over de alimentatie”, zo laat de Spaanse advocaat weten in een verklaring.

“Het is vermeldenswaard dat deze zaak delicaat is, aangezien het gaat om een minderjarig kind dat niet mag worden blootgesteld. In Spanje worden minderjarige kinderen speciaal beschermd en elke inmenging of blootstelling kan leiden tot strafrechtelijke aansprakelijkheid”, besluit de advocaat van de doelman.

Jasper Cillessen maakte in 2016 een droomtransfer van Ajax naar FC Barcelona, maar het werd een nachtmerrie. Hij kwam op de reservebank terecht, want Marc-André ter Stegen was de eerste keus bij de Catalanen. In 2019 liep zijn jarenlange relatie met Joanne Klooster op de klippen. Cillessen (32) is sindsdien vrijgezel.

Cillessen stapte in hetzelfde jaar over naar Valencia. Daar begon hij veelbelovend, maar kwam de keeper uiteindelijk weer op de reservebank terecht. NEC gooide dit jaar hem een reddingsboei toe en hij verkaste naar Nijmegen.

Het nieuws rond Cillessen kwam op een precair moment. Een dag voordat bondscoach Louis van Gaal bekendmaakte welke spelers hij mee zou nemen naar het WK in Qatar. De kans dat Cillessen deel uitmaakt van de Oranje-selectie leek groot, maar Van Gaal besliste anders: Cillessen blijft thuis.

Lees verder

Economie

Chantal Janzen verrast fans en volgers met gewaagde foto in strak pakje

Tegenwoordig kun je geen tv programma meer aanzetten of je ziet Chantal Janzen. Ze is in het weekend voornamelijk te zien in het avondprogramma. En dat vinden wij als man natuurlijk helemaal niet erg. Chantal kun je best omschrijven als een mooie, grappige vrouw met een prachtig figuur.

Je zou dan ook niet zeggen dat ze alweer 43 jaar is en langzaam aan het 50e jaar alweer in zicht is. Wij tekenen ervoor dat we er nog zo goed uit zien op haar leeftijd! Gelukkig is dat nog helemaal niet te zien aan haar. Zo droeg ze onlangs een acrobatisch pakje waarin ze goed laat zien wat ze in huis heeft!

Verhouding

Eerder deze maand kwam vooral de man van Chantal Janzen in opspraak, omdat hij een verhouding zou hebben (volgens de juicekanalen). Wij kunnen er met ons pet niet bij hoe iemand niet genoeg zou kunnen hebben aan ons Chantalleke, maar goed.

Sportieve reactie

De actrice/ presentatrice liet na deze geruchten niets anders zien dan dat ze klasse heeft. Zo nu dus ook weer met de foto van haar in een stak pakje. Iets wat de tongen nogal losmaakte bij zowel fans als volgers. Kijk zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Lees verder

Economie

Oeh la la! Vriendin van Max Verstappen gaat volledig uit de kleren

Kelly Piquet is de knappe vriendin van Max Verstappen. Het koppel ontmoette elkaar eind 2020 en zijn sindsdien onafscheidelijk. Leuk om te weten: de inmiddels 33-jarige Piquet is de dochter van Nelson Piquet, drievoudig wereldkampioen Formule 1.

Denk nu niet dat je Kelly Piquet weg kan zetten als voetbalvrouwtje, want door de jaren heen heeft het model aardig aan haar eigen weggetje getimmerd. Zo heeft ze in New York internationale betrekkingen, politieke wetenschappen en economie gestudeerd. Ze heeft onder andere voor de Latijns-Amerikaanse Vogue, Bergdorf Goodman en Marie Claire gewerkt. Kortom: deze beauty heeft een hele hoop brains. Niet gek dus dat onze Max als een blok voor haar gevallen is. Zeker als je de volgende foto’s bekijkt.

Cartier

De foto’s zijn gemaakt voor een shoot voor Cartier en hebben het internet op zijn kop gezet. Haar volgers zijn dan ook lyrisch in de reacties. ‘Prachtige, mooi en geweldig,’ is slechts maar een kleine greep op wat er over Piquet wordt gezegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KELLY PIQUET (@kellypiquet)

Ouder dan Max

Hoewel Piquet zeker 9 jaar ouder is dan Max Verstappen, vinden wij het een prachtig koppel. Volgens insiders zou het stel ook verloofd zijn, maar dit gerucht is nooit bevestigd. Dit geldt overigens niet voor de zwangerschapsaankondiging van eerder dit jaar. Kelly Piquet bleek op dat moment gehackt door iemand die dit nieuws op haar pagina plaatste. Triest!

Bron: Instagram

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Trending