Connect with us

Nieuwste

Slaap jij met de slaapkamerdeur open? Dit zou ik absoluut niet meer doen

Na de volgende waarschuwing te hebben gelezen, vond ik het nodig om deze boodschap te verspreiden.

Klinkt misschien wat overdreven, maar het kan het verschil tussen leven en dood betekenen. Volgens de National Fire Protection Association (NFPA) waren er maar liefst 350.000 huisbranden in de Verenigde Staten in 2020 alleen. Daarbij kwamen maar liefst 2375 mensen om het leven.

We hoeven je niet uit te leggen dat we beter allemaal voorzorgmaatregelen nemen om geen slachtoffer van brand te zijn, niet?

We installeren brandalarmen, houden brandblusapparaten bij de hand, weten wat we moeten doen wanneer een brandalarm afgaat en in vele bedrijven en gebouwen is er een vluchtroute bij geval van brand.

Maar hoeveel mensen onder ons kennen het nut van een slaapkamerdeur eigenlijk? Zoals je wellicht al wist, kan de rook van een brand veel gevaarlijker zijn dan de brand zelf.

Rook verspreidt zich namelijk zeer snel wanneer iets brand vat, en wanneer je het inademt kan je bewusteloos worden en zelfs sterven.

Bovendien, wanneer je in slaap valt wanneer er brand uitbreekt, heb je nog minder tijd om de vlammen en rook te ontvluchten.

Om deze reden, is het een goed idee om je slaapkamerdeur te sluiten. Het kan namelijk een verschil maken. Volgens expert Steve Kerber is het een verschil op leven en dood.

Op een Amerikaanse televisiezender deden ze zelfs een test om te zien hoe snel rook een kamer kan opvullen, afhankelijk of de deur open of gesloten is.

Voor deze test werd een vals huis gebouwd, waar een brand woedde in de woonkamer. Het verschil tussen de twee ‘slaapkamers’ was ongelofelijk.

Lees verder

Economie

Lang Leve de Liefde-deelnemer is een nogal ‘fout’ typetje. ‘Meid, ren voor je leven!’

Soms kom je van die mannen tegen dat je denkt: Niet doen, want dit een wandelende ‘red flag’.

Zo moet ook deze dame gedacht hebben toen ze een diepgaand gesprek had met haar date. De, niet bepaald onooglijke man, vertelt iets over zijn vorige relaties en hoe dit allemaal verlopen is. De reacties online liegen er niet om. Iedereen is het unaniem met elkaar eens: ‘Meid! Ren voor je leven’.

Langste relatie
het begint nog onschuldig. Zo vraagt de dame hoelang zijn langste relatie heeft geduurd. ‘De eerste,’ antwoord de man. ‘Deze relatie heeft 14,5 jaar geduurd.’

Bekijk de beelden hier:

Kinderen
Daarna slaat het om als de man het over zijn kinderen gaat hebben. Om een lang verhaal kort te maken: het komt er op neer dat hij met drie verschillende vrouwen kinderen heeft. Het wordt nog erger als hij zegt dat hij alle vier zijn kinderen helemaal niet ziet.

Wat vind jij van dit foute typetje? Deel het met ons in de reacties!

Lees verder

Economie

Lang Leve de Liefde-deelneemster zorgt voor veel irritatie bij kijkers. “Ga lopen met dat dienblad”

Lang Leve de Liefde. Een programma om vrijgezellen aan de liefde te helpen. Althans: dat was het idee.

Uiteindelijk is het vooral een opeenstapeling van hele ongemakkelijke momenten tussen mensen die eigenlijk net niet lekker met elkaar werken.Bij sommige personen hoef je jezelf ook niet af te vragen waarom ze vrijgezel zijn. Zo hadden we de dame die compleet uit haar kanarie ging na een hele normale vraag, de man met vier kinderen bij drie vrouwen en nu ook deze griet. Die nogal, ueh… onaardig uit de hoek komt tegen haar veel te aardige date.

Dominant
De dame in kwestie is namelijk nogal dominant van karakter. Op een niet ‘al te vriendelijke’ manier vertelt ze haar date wat hij moet doen.

Toontje
Aanvankelijk stelt ze nog wel vragen, maar het toontje waarop laat nogal wat te wensen over. Zo vraagt ze “mag ik die fruit,” maar op een manier dat hij al geen nee zou durven te zeggen. Vervolgens zegt ze: “Als je dit laat vallen he, dan heb je echt een probleem. Dan ga ik gelijk naar huis.”

Rustig
De meneer in kwestie blijft er eigenlijk heel rustig onder, maar je ziet dat hij zich regelmatig verbaasd over de commanderende manier van spreken van de dame.

Lees verder

Economie

Chantal Janzen verrast fans en volgers met gewaagde foto in strak pakje

Tegenwoordig kun je geen tv programma meer aanzetten of je ziet Chantal Janzen. Ze is in het weekend voornamelijk te zien in het avondprogramma. En dat vinden wij als man natuurlijk helemaal niet erg. Chantal kun je best omschrijven als een mooie, grappige vrouw met een prachtig figuur.

Je zou dan ook niet zeggen dat ze alweer 43 jaar is en langzaam aan het 50e jaar alweer in zicht is. Wij tekenen ervoor dat we er nog zo goed uit zien op haar leeftijd! Gelukkig is dat nog helemaal niet te zien aan haar. Zo droeg ze onlangs een acrobatisch pakje waarin ze goed laat zien wat ze in huis heeft!

Verhouding

Eerder deze maand kwam vooral de man van Chantal Janzen in opspraak, omdat hij een verhouding zou hebben (volgens de juicekanalen). Wij kunnen er met ons pet niet bij hoe iemand niet genoeg zou kunnen hebben aan ons Chantalleke, maar goed.

Sportieve reactie

De actrice/ presentatrice liet na deze geruchten niets anders zien dan dat ze klasse heeft. Zo nu dus ook weer met de foto van haar in een stak pakje. Iets wat de tongen nogal losmaakte bij zowel fans als volgers. Kijk zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Lees verder
Advertisement

Trending