Connect with us

Holland

Royal gerucht: ‘Koningin Máxima zwanger van tweeling’

‘Máxima zwanger van tweeling’, ‘Prins Charles valt op mannen’ en ‘Prinses Diana leeft nog’. Zomaar wat koppen van tabloids die het zo nauw niet nemen met de waarheid.

Dat royal geruchten vaak een hardnekkig eigen leven gaan leiden, komt omdat royals – in tegenstelling tot celebs – vrijwel zelden reageren op roddels. Onder het motto ‘never complain, never explain’ gaan ze gewoon door in de hoop dat het gerucht vanzelf uit zal doven. Het was dan ook brekend nieuws (en zeer onkoninklijk!) toen prinses Marie van Denemarken zich vorig jaar geroepen voelde om te melden dat ze géén borstvergroting had ondergaan. Meestal is zwijgen echt de beste optie, vooral als er pure onzin wordt beweerd. Zoals deze gevalletjes ‘dikke duim’.

Hoera, een tweeling!’

Het meest dolle gerucht van deze week is dat koningin Máxima in verwachting zou zijn van een tweeling. Kijk haar eens fonkelen op de cover van Duits roddelblad Echo der Frau. Team Eikenhorst staat hier uiteraard boven en om eerlijk te zijn geloven we dat de Oranjes als gezin met drie leuke prinsessen als Amalia, Alexia en Ariane plus twee labradors wel compleet is.

‘Prins Charles niet de vader van Harry’

Dat neemt niet weg dat sommige geruchten zeer hardnekkig zijn. Zoals wie nu de vader is van prins Harry. Ondanks het feit dat prinses Diana James Hewitt nog helemaal niet kende toen Harry verwekt werd, blijft zijn naam rondzingen als potentiële vader. Waarom? Omdat ze toevallig allebei rood haar hebben. Voor alle duidelijkheid: zowel in het DNA van de Windsor als dat van de Spencers zit het rood-haar-gen. En hij lijkt sprekend op zijn over-overoma koningin Mary ↓ de vrouw van George V.

Lees verder

Holland

Veel woede om vernederende grappen over postuur van prinses Amalia

Op Twitter is ophef ontstaan vanwege de vele grappen die worden gemaakt over Amalia. De prinses is momenteel op Bonaire, waarbij ze danste met de bevolking.

Sommige mensen grijpen het moment aan om Amalia flink belachelijk te maken. Het gaat met name over haar ‘postuur’. Anonieme Twitteraars halen er ontzettend veel lol uit om Amalia te ‘fatshamen’.

Dat leidt dan weer tot felle reacties van mensen die (terecht) vinden dat men zo onderhand een keer moet stoppen om Amalia belachelijk te maken. Onderstaand een aantal reacties van mensen, die het voor haar opnemen.

 

Lees verder

Holland

Máxima getroffen door ernstige ziekte

Stevent koningin Máxima af op een burn-out? Daar wordt wel voor gewaarschuwd nu de koningin er erg vermoeid uitziet na een slopend jaar…

Als bankier in New York was Máxima als een harde werkster en als royal heeft ze die gedrevenheid en ijver nooit opgegeven… Maar botst onze koningin nu op haar limieten?

“Haar werkdagen beginnen meestal al vóór 8u ’s morgens. En ze gaat dan vaak tot ’s avonds door, van gesprek tot gesprek”, onthult royaltyjournalist Rick Evers in het Vlaamse ‘TV Familie’. Maar daar blijft het niet bij…

“Als je die gesprekken moet voeren, moet je ook veel briefings lezen. En dat doet ze ook. Máxima wordt geprezen om haar grote dossierkennis”, aldus Rick Evers. Maar nu klinkt er een opvallende waarschuwing…

Loopt Máxima niet het risico op een burn-out af te stevenen als haar agenda zo bomvol blijft als het afgelopen jaar?

“Eén van haar speerpunten is mentale gezondheid. Net zoals Harry en Meghan, en koningin Mathilde. Dus ik mag hopen dat Máxima dat voor zichzelf ook goed in de gaten houdt”, klinkt het bij Rick Evers in de Belgische pers.

Lees verder

Holland

Net binnen: Het gaat heel erg slecht met prinses Beatrix

Het gaat niet goed met onze geliefde prinses Beatrix. Een tijdje geleden onthulde Story dat onze voormalige koningin erg eenzaam is en momenteel op een nieuw dieptepunt zit.

Drakenstein

Zoals iedereen weet, woont Beatrix op Drakensteyn Castle. Beatrix is ​​al meer dan 20 jaar vrijgezel. Nu haar kleinkinderen volwassen zijn, komen ze minder vaak dan voorheen. Daarnaast mist Beatrix wijlen prins Claus heel erg.

Koninginnedag

In Nederland vieren we natuurlijk al jaren Koninginnedag op 30 april. Tien jaar geleden werd Beatrix 75 en dat werd groots gevierd. Maar over vier dagen wordt Beatrix 85 jaar. Het lijkt erop dat ze deze grote dag alleen moet vieren. Alleen
Of in ieder geval niet met de mensen die ze om zich heen wil hebben. Willem-Alexander, Máxima en Amalia zijn de komende dagen op Aruba en kunnen daarom niet bij de verjaardag van Beatrix aanwezig zijn. Maar ook zijn andere kleinkinderen, Alexia en Ariane, komen niet op zijn verjaardag.

Alexia en Ariane zijn allebei druk met hun studie en Alexia studeert in Wales. Ook Eloise, het nichtje van Beatrix, kwam niet. Deze persoon is momenteel in Zuid-Afrika om te filmen voor het tv-programma Perfect Picture waarin ze speelde.

Het wordt dus een heel eenzame verjaardag voor prinses Beatrix de komende dagen.

Bron: Showblad

Lees verder
Advertisement

Trending