Connect with us

Nieuwste

Rob de Nijs thuis aangetroffen door zijn vrouw

Rob de Nijs werd bewusteloos in zijn woning aangetroffen door zijn vrouw Henriëtte Koetschruiter. Zijn hartslag en bloeddruk waren te laag en hij werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij extra zuurstof kreeg en ook aura werd vastgesteld. Zijn afscheidsoptreden op 10 april in de Ziggo Dome is uitgesteld.

Rob de Nijs (79 jaar) ligt vanwege corona in het ziekenhuis. Hij is nu beter, maar hij moet zich de komende tijd nog aanpassen, meldt hij op Twitter. Zijn geplande afscheidsoptreden in de Ziggo Dome, op 10 april, is uitgesteld. Een nieuwe datum is nog niet bekend, maar die zal volgens de zanger binnenkort bekend worden gemaakt.

Zijn vrouw Henriëtte zei tegen Privé om ervoor te zorgen dat het concert in de nabije toekomst toch door zou gaan. “Rob wil zeker afscheid nemen van zijn fans, uit Amsterdam en Nederland.” Kaartkopers hoeven niets te doen, zij worden via e-mail op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. Zijn afscheidsconcert `t Is Mooi Geweest betekende het einde van een carrière van meer dan zestig jaar. Daarvoor had hij een afscheidsoptreden in Antwerpen.

Afgelopen januari liep de 9-jarige Julius, zoon van Rob en Henriëtte, het virus op. De familie deed er vervolgens alles aan om het kind weg te houden van de zieke De Nijs, die de ziekte van Parkinson heeft. Henriëtte zei destijds: “Hij kon het natuurlijk niet meebrengen. “Het verloop van de ziekte van Parkinson maakt niet zoveel uit, maar hij heeft ook een vorm van astma en dat brengt hem extra risico met zich mee.”

Rob had “alle injecties en boosters gekregen”, zei ze ook. “Als hij vandaag of morgen het horloge krijgt, is er niets verloren en we moeten hopen dat deze hits hun werk zullen doen. Maar het is natuurlijk dat we altijd bang zijn. ”

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Holland

Groot verlies onze koning Willem-Alexander: ‘Jong overleden’

De 19-jarige zoon van Frans de Beaufort, een van de beste vrienden van koning Willem-Alexander, is op maandag 9 mei jongstleden overleden. De koninklijke familie heeft in het NRC een rouwadvertentie laten plaatsen voor Jan de Beaufort.

In de advertentie staat de volgende tekst: ”We gaan je zo ongelooflijk missen. Ons hart gaat uit naar jouw lieve, warme, en vrolijke familie. Weet dat wij er altijd voor hen zullen zijn.” De ondertekenaars van het rouwbericht zijn Willem-Alexander, Máxima, Amalia, Alexia en Ariane.

Ook de namen van onder anderen Marc ter Haar en Tijo baron Collot d’Escury staan onder de advertentie. Zij waren samen met Frans de Beaufort getuigen op het huwelijk van koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Jarenlange vriendschap

Koning Willem-Alexander en Frans de Beaufort zijn al jaren bevriend, zo weet De Telegraaf. Zo was Cornélie Sickinghe, de moeder van Frans, gouvernante van prinses Beatrix op Paleis Soestdijk. In 1997 was Willem-Alexander ceremoniemeester op het huwelijk van Frans en zijn vrouw Suzanne. Ook is Beaufort peetvader van prinses Alexia.

Het is niet bekendgemaakt waaraan of op welke de slechts 19-jarige Jan om het leven is gekomen.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder
Advertisement

Trending