Connect with us

Economie

Nieuwste ex André Hazes klapt uit de school: ‘Hij wilde met me trouwen en samenwonen’

Er zijn maar weinig dingen zo voorspelbaar als welke dag het morgen is, de melk weer wit is, de NS te laat is en het liefdesleven van André Hazes jr. Na een paar maanden stilte klapt André’s nieuwste ex Sarah Salah, aka Sarah 2, nu uit de school over haar relatie met Dré.

Patronen

Wie André Hazes de afgelopen jaren een klein beetje gevolgd heeft, kan hier en daar wel wat patronen ontdekken. Zo is hij regelmatig tot over zijn oren verliefd, wil hij zo snel mogelijk trouwen, en knijpt hij er vervolgens weer plotseling tussenuit. Ook in het geval van Sarah 2 was dit net anders, aldus Sarah 2 tegenover Shownieuws.

Samenwonen en trouwen

Begin oktober verschenen er ineens beelden van André Hazes, die met een onbekende dame in het vliegtuig zat, onderweg naar Dubai. Het bleek om Sarah Salah te gaan, met wie hij ‘enkele maanden’ samen zou zijn. “We waren heel verliefd”, vertelt Sarah nu aan Shownieuws. Enkele weken voordat André’s documentaire uitkwam, postte Sarah zelfs een foto van een ring om haar vinger. André wilde haar ten huwelijk vragen! “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.” Dat is nog niet alles, de twee zouden namelijk ook plannen hebben om samen te gaan wonen. “We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis dat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie.”

180 graden veranderd

Korte tijd later bleek het ineens weer over en uit. “Na de première veranderde hij 180 graden. Hij had ineens een ego”, vervolgt Sarah. “André zei dat het artiestenleven nu weer zou beginnen en dat dit stress met zich meebrengt. Op een gegeven moment belde hij me om te zeggen dat het mentaal niet goed met hem ging. Hij zei even niet te weten wat hij wil.” Hierop beëindigde het stel de relatie, waarbij André zei dat hij terugging naar Spanje, om zijn behandeling in de afkickkliniek af te maken, maar dit is niet meer gebeurd.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk eerlijk over akelige ziekte

Samantha Steenwijk doet in Party een opvallende onthulling over haar ervaring met kanker…

“Mijn schoonmoeder is overleden (aan kanker, red.) toen ze veertig was”, onthult Samantha Steenwijk in Party.

Samantha Steenwijk heeft daardoor haar schoonmoeder nooit gekend. Samantha doet een eerlijke bekentenis over de ziekte…

“Natuurlijk heb ik ook mensen in mijn eigen omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of eraan zijn overleden. Dit onderwerp gaat iedereen aan”, aldus Samantha Steenwijk in Party. Samantha kan slechts één conclusie trekken…

“Het blijft een akelige ziekte met vaak desastreuze gevolgen”, aldus Samantha Steenwijk die via de paardenkalender ‘Friesian Horse Kalender’ opnieuw meehelpt om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk is kapot van verdriet: Familielid overleden

De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het lijkt echt definitief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Het zit Samantha dan ook echt niet mee de laatste tijd. Vandaag laat ze ook nog weten dat haar geliefde opa is overleden en dat ze echt kapot van verdriet is.

Samantha plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account met de volgende emotionele tekst.

”Dat was het dan mijn lieve opa’tje…
Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd. Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

”Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waar maken 🙏🏻
Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen ❤️”

”En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Lees verder

Economie

Foto’s: Sonja Bakker maakt hele pikante carrièreswitch!

Sonja Bakker heeft dit jaar, net zoals vele andere bekende Nederlanders, afscheid moeten nemen van haar goede naam. Sonja is jarenlang een begrip geweest in Nederland wanneer het gaat om gezond eten en afvallen. Dit jaar is echter naar voren gekomen dat de onderneemster de laatste jaren behoorlijk wat recepten één op één gejat zou hebben van concurrenten. Nadat de onderneemster hiervoor flink door het stof is gegaan gebeurde het nogmaals. De blondine is inmiddels uit Nederland ‘gevlucht’ omdat ze in Nederland een vrij slechte naam gekregen heeft. Samen met haar partner zou er een gezamenlijk vermogen van zo’n 20 miljoen zijn, over geld hoeft Sonja dus niet meer wakker te liggen. De social media van de onderneemster is verwijderd, dus er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen. Echter lijkt de voormalig chef-kok een andere weg in te slaan tegenwoordig.

Sonja Bakker trekt de stoute schoentjes aan!

Sonja is namelijk fotograaf geworden die behoorlijk opvallende foto’s maakt. Sinds een aantal dagen bezit Sonja namelijk het Instagram-account ‘Sonjabakker.photography’ waarin ze stelt een professioneel fotograaf te zijn. 5 dagen geleden verscheen de eerste post van Sonja: “I’ll take you on an unexpected journey, where you discover even more how beautiful you actually are. And that is captured beautifully, all with complete privacy.”

Inmiddels hebben we gezien dat het behoorlijk pikante kiekjes zijn die Sonja schiet. Het loopt nog niet erg storm, Sonja heeft nu zo’n 300 volgers op haar account. Mocht dit de standaard blijven dan gokken we dat er nog wel wat meer volgers in het verschiet zullen zitten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

Lees verder
Advertisement

Trending