Connect with us

Economie

Nederland in shock door foto van Anouk: “Wat is er met je gebeurd?”

Bij Anouk is het de afgelopen tijd eenbeetje stil geweest. Als laatst kunnen wij ons herinneren dat ze absoluut tegen het vaccin is en ook dat het niet goed tussen haar en haar man zat. De twee waren redelijk actief op Instagram en waren telkens elkaar aan het volgen en ontvolgen. Ook hebben ze elkaars foto’s verwijdert maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen want Anouk zei uiteindelijk dat er niets aan de hand was.

Ook plaatste Anouk de afgelopen tijd flink wat dingen waarin ze liet blijken dat ze het niet eens is met het coronavaccin.

Maargoed, Anouk is weer in the online-picture want ze plaatste laatst een foto op Instagram maar verwijderde deze daarna ook snel weer. Er was iets opmerkelijks aan deze foto want volgens veel mensen is ze onherkenbaar en er wordt nu ook gedacht dat ze flink wat aan zichzelf heeft laten verbouwen.

“Heb je je nou helemaal laten opspuiten Anouk?”, schrijft iemand in een reactie op de foto. “Anouk, zo ken ik je helemaal niet meer”, schreef iemand anders. Dat dat ze het niet eens is met de coronaregelens liet ze overigens ook nog extra weten in de foto die je zometeen hieronder gaat zien. Ze gebruikte onder andere de #ikdoenietmeer mee hashtag en tagde ook Wilders en Baudet in haar bericht.

Gelukkig waren sommige mensen ook positief: “Je ziet er direct 10 jaar jonger uit schat en je muziek blijft geweldig”.

Hieronder de foto in kwestie:

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending