Connect with us

Economie

Monique Westenberg heeft Andre Hazes keihard verraden

Eerder liet Yvonne Coldeweijer weten dat Monique en Andre Hazes weer terug bij elkaar zouden zijn. Daar bleek helemaal nets van te kloppen.

Er staat vandaag ook een groot interview in de Beau Monde met Monique. Daarin laat ze weten dat zij en Andre nooit meer bij elkaar gaan komen. Er is te veel gebeurd en Monique zegt dat ze opzoek is naar een andere partner. Het enige wat ze met Andre probeert is een goede papa en mama te zijn voor hun zoontje.

Ook haalt ze in dat interview keihard uit naar Yvonne Coldeweijer die volgens Monique allemaal onzin verteld. Yvonne heeft inmiddels gereageerd op de uithaal van Monique en laat weten dat Monique zelf een enorme spion van haar is en dingen met Yvonne deelt.

Yvonne zegt minimaal 54 screenshots te hebben van gesprekken met haar en Monique. Zou het echt zo kunnen zijn dat Monique dingen doorspeelde van Andre Hazes aan Yvonne? Uiteraard zou het kunnen omdat Monique wellicht wraak wilde nemen op Andre. Hij heeft haar behoorlijk pijn gedaan. Yvonne heeft de screenshots nog niet gedeeld. Dus we weten ook niet wat er allemaal besproken is tussen de twee en over welke periode dat ging. Maar Yvonne doet het dus echt voorkomen of Monique juice over Andre met haar deelde.

Sarah van Soelen heeft inmiddels ook gereageerd op de onthulling van Yvonne dat Monique een spion van haar was. Hieronder de reactie van Sarah.

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending