Connect with us

Economie

Miljuschka vraagt haar volgers om advies: Linker of rechter lingeriesetje?

Tv-kok Miljuschka Witzenhausen is meer dan alleen een mooie vrouw die achter het fornuis de lekkerste gerechten maakt. Haar rijke carrière omvat ook aspecten die verband houden met voeding, kleding en levensstijl. Ze is een lifestyle-rolmodel voor veel vrouwen en wordt daarom vaak gefotografeerd in lingeriesets. In dit geval vroeg ze haar volgers om te kiezen tussen twee beha’s. Ze liet ze zelf zien in twee hele mooie foto’s op Instagram.

Lingerie
De mooie brunette is absoluut onze favoriet. Dit is niet de eerste keer dat ze een foto van zichzelf in lingerie deelt, nadat ze dat eerder deed terwijl ze poseerde voor lingeriemerk Livera. Dat doet ze nu opnieuw door twee bh’s van hetzelfde merk te laten zien. In het bijschrift vroeg ze haar volgers om hun mening. Op de eerste Instagram-foto zien we de glinsterende tv-kok poseren in een camouflagepak. Miljuschka is duidelijk een kameleon omdat ze goed weet te passen als ze weer een set aan haar volgers presenteert. Het was een blauwe beha met een bijpassende petticoat. Ze staan ​​haar allebei geweldig. Ze weet duidelijk iets creatiefs te laten zien, maar dat zien we nu al terug in haar foodie layout. Hoe dan ook, we zijn aangenaam verrast door haar kiekjes.

Zeg het maar: ga je voor setje link of voor setje rechts?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka)

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending