Connect with us

Nieuwste

Lezen: Dit is de perfecte penislengte volgens 90% van alle vrouwen

Jongens, we hebben eindelijk het antwoord op die ene vraag die jullie altijd al hebben willen stellen – hoeveel is genoeg? Een recent onderzoek heeft alle twijfels over de perfecte penisgrootte weggenomen. Hoewel, de openbaring is misschien geen goed nieuws voor veel mannen.

Het onderzoek
Het onderzoek werd uitgevoerd door een team van wetenschappers van de Universiteit van New Mexico en de Universiteit van Californië. Voor de studie werden 75 vrouwen gevraagd om te kiezen tussen drieëndertig 3-D modellen van erecte mannelijkheid in verschillende maten en de resultaten waren op zijn minst schokkend te noemen.

Het resultaat
Dus, als je hebt gewacht om de perfecte grootte van een erecte fallus te weten, hebben we eigenlijk het antwoord. Na het doorkammen van het resultaat van de antwoorden van 75 vrouwen, in de leeftijd van 18 tot 65 jaar, werd vastgesteld dat de ideale lengte 6,3 centimeter was. We weten eigenlijk niet of je daar blij of bezorgd van wordt, maar wat we wel zeker weten is dat wanneer een vrouw zegt dat grootte er niet toe doet, ze wel eens zou kunnen liegen.

De gemiddelde voorkeursmaat
Volgens het onderzoek gaven vrouwen de voorkeur aan verschillende penismaten voor verschillende situaties, waaronder one night stands en langdurige relaties. De onderzoekers ontdekten dat tijdens casual seks de grootte voor vrouwen belangrijker was. Voor vrijpartijen gaven vrouwen de voorkeur aan iets groters, dat wil zeggen rond de 16,2 centimeter en als het ging om langdurige relaties, waren ze tevreden met 16 centimeter met een omtrek van 12,1 centimeter.

Wat is de gemiddelde penismaat?
Voor degenen onder u die zich zorgen maken over de gemiddelde grootte van de erecte mannelijkheid, het is eigenlijk 13,2 centimeter 11,6 centimeter.

Conclusie
Mannen, als jullie je zorgen maken over de lengte van je penis en of je je partner wel of niet kunt bevredigen, wees er dan gerust op dat in veel onderzoeken vrouwen duidelijk hebben aangegeven dat ze niet echt geven om de grootte van de mannelijkheid van hun partners.

Ook, de grootte van de penis is niet de enige factor, de omtrek doet er ook toe. Dus voor de jongens die dit lezen, gebruik je meetlint op de juiste manier!

Lees verder

Economie

Pfaff plots overleden: “Rust zacht”

Zeer droevig nieuws ten huize de familie Pfaff. De broer van Jean-Marie, Antoon Pfaff, is zopas overleden. Dat nieuws maakte de ex-profvoetballer zelf bekend via Instagram.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff”, schrijft Jean-Marie op Instagram bij een foto van hem en zijn broer. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, vervolgt hij nog.

Antoon Pfaff is de oudere broer van Jean-Marie Pfaff en voetbalde vroeger onder andere bij SK Beveren. Hij overleed op 70-jarige leeftijd.

Ook de rest van de familie Pfaff heeft inmiddels gereageerd op het grote verlies. Zo deelde Kelly dezelfde foto op haar Instagram Stories. Onder meer Shania Gooris en Debby Pfaff lieten ook al enkele hartjes achter onder het bericht.

Lees verder

Economie

Zien: Wesley Sneijder gespot met drie bloedmooie dames in Qatar

Het WK in Qatar is al een tijdje bezig, ook oud-voetballer Wesley Sneijder is daar aanwezig. Het lijkt erop dat hij zich daar prima weet te vermaken.

Hij zou namelijk gespot zijn met meerdere dames..

Liefdesleven

Er is veel bekend over het liefdesleven van Sneijder. Hij zou kort geleden nog een relatie hebben gehad met Jotti Verbruggen, die liefde duurde niet lang en de twee gingen uit elkaar. Ondanks dat Wesley nu hier en daar wat date is het nooit een geheim geweest dat hij zonder twijfel terug zou gaan naar zijn de moeder van zijn kinderen, Yolanthe Cabau.

Qatar

Ondanks dat Sneijder niet meer in Oranje speelt is hij toch in Qatar aanwezig. Hij is daar om Oranje te supporten, maar dat lijkt niet het enige waar Wesley mee bezig is.. hij zou namelijk met drie dames naar een wedstrijd zijn gegaan.

Social Media

De drie dames met wie hij naar de wedstrijd Tunesië-Frankrijk ging hebben beelden gedeeld op hun social media. “Het bleef vast nog heel lang gezellig” wordt er gezegd over het voorval.

Bekijk de beelden zelf hieronder:

Lees verder

Economie

Diepe rouw Jean-Marie Pfaff (68): ‘Plotseling groot verlies’

Jean-Marie Pfaff heeft deze week droevig nieuws gekregen. Dat maakte de ex-voetballer zelf bekend via sociale media.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff. Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, schrijft Jean-Marie Pfaff bij een foto uit de oude doos op Instagram.

Niet alleen Jean-Marie was voetballer, maar ook zijn broers. Ook Jean-Baptist, Danny én Toon voetbalden in eerste klasse. Volgens HLN staat dat record vandaag nog steeds op naam van de gebroeders Pfaff.

Toon speelde in de jaren 70 voor KSK Beveren. Hij werd 70 jaar. Zijn uitvaart vindt plaats op zaterdag 3 december in Beveren. Wij wensen Jean-Marie en zijn familie veel sterkte toe.

Lees verder

Trending