Connect with us

Economie

Leontine Ruiters is ernstig ziek: ‘Ze heeft het heel zwaar’

Het lijkt niet goed te gaan met Léontine Borsato. De vrouw van Marco Borsato zou aan een ernstige depressie lijden. Dennis Schouten en Jan Roos maakten eerder bekend dat ze hadden gehoord dat Leontine elke dag dronk en drugs gebruikte.

Ondertussen lijkt Léontine haar problemen niet meer alleen op te kunnen lossen. Ze zocht hulp en werd ontdekt door buren die haar kenden bij een therapeut. Ook gaan er sterke geruchten dat Leontine binnenkort afscheid zal nemen van haar achternaam en met haar meisjesnaam Leontine Ruiters door het leven wil gaan. Dit betekent dat ze haar man Marco niet meer steunt en niet wil wachten op een proces tegen hem.

Een jonge vrouw in Marco’s privéleven heeft enige tijd geleden een rechtszaak tegen hem aangespannen wegens mishandeling. De vrouw was minderjarig op het moment van de aanval.
Léontine heeft al die tijd achter Marco gestaan ​​en hem gesteund. Al hebben we in dit gebied de eerste breuken gezien. Léontine woont niet meer bij Marco, maar heeft een eigen huis. Veel mensen gingen er echter van uit dat Léontine en Marco samen zouden zijn en dat Léontine gewoon een pauze wilde om dingen op te lossen.

Eerst was er Marco’s zwendel met tientallen verschillende vrouwen en daarna alle beschuldigingen rond het misbruikschandaal van The Voice, met een aangifte van aanranding. Het lijkt erop dat dat echt klaar is voor Léontine en waarschijnlijk ook het beste voor Léontine. Omdat Marco schuldig is of niet, is één ding al lang duidelijk. Marco was een grote leugenaar en bedroog Léontine jarenlang met andere vrouwen zonder dat ze het door had. Dat alleen al was voor Léontine genoeg om de beslissing te nemen om Marco uit haar leven vaarwel te zeggen.

Lees verder

Economie

Lang Leve de Liefde-deelnemer is een nogal ‘fout’ typetje. ‘Meid, ren voor je leven!’

Soms kom je van die mannen tegen dat je denkt: Niet doen, want dit een wandelende ‘red flag’.

Zo moet ook deze dame gedacht hebben toen ze een diepgaand gesprek had met haar date. De, niet bepaald onooglijke man, vertelt iets over zijn vorige relaties en hoe dit allemaal verlopen is. De reacties online liegen er niet om. Iedereen is het unaniem met elkaar eens: ‘Meid! Ren voor je leven’.

Langste relatie
het begint nog onschuldig. Zo vraagt de dame hoelang zijn langste relatie heeft geduurd. ‘De eerste,’ antwoord de man. ‘Deze relatie heeft 14,5 jaar geduurd.’

Bekijk de beelden hier:

Kinderen
Daarna slaat het om als de man het over zijn kinderen gaat hebben. Om een lang verhaal kort te maken: het komt er op neer dat hij met drie verschillende vrouwen kinderen heeft. Het wordt nog erger als hij zegt dat hij alle vier zijn kinderen helemaal niet ziet.

Wat vind jij van dit foute typetje? Deel het met ons in de reacties!

Lees verder

Economie

Lang Leve de Liefde-deelneemster zorgt voor veel irritatie bij kijkers. “Ga lopen met dat dienblad”

Lang Leve de Liefde. Een programma om vrijgezellen aan de liefde te helpen. Althans: dat was het idee.

Uiteindelijk is het vooral een opeenstapeling van hele ongemakkelijke momenten tussen mensen die eigenlijk net niet lekker met elkaar werken.Bij sommige personen hoef je jezelf ook niet af te vragen waarom ze vrijgezel zijn. Zo hadden we de dame die compleet uit haar kanarie ging na een hele normale vraag, de man met vier kinderen bij drie vrouwen en nu ook deze griet. Die nogal, ueh… onaardig uit de hoek komt tegen haar veel te aardige date.

Dominant
De dame in kwestie is namelijk nogal dominant van karakter. Op een niet ‘al te vriendelijke’ manier vertelt ze haar date wat hij moet doen.

Toontje
Aanvankelijk stelt ze nog wel vragen, maar het toontje waarop laat nogal wat te wensen over. Zo vraagt ze “mag ik die fruit,” maar op een manier dat hij al geen nee zou durven te zeggen. Vervolgens zegt ze: “Als je dit laat vallen he, dan heb je echt een probleem. Dan ga ik gelijk naar huis.”

Rustig
De meneer in kwestie blijft er eigenlijk heel rustig onder, maar je ziet dat hij zich regelmatig verbaasd over de commanderende manier van spreken van de dame.

Lees verder

Economie

Chantal Janzen verrast fans en volgers met gewaagde foto in strak pakje

Tegenwoordig kun je geen tv programma meer aanzetten of je ziet Chantal Janzen. Ze is in het weekend voornamelijk te zien in het avondprogramma. En dat vinden wij als man natuurlijk helemaal niet erg. Chantal kun je best omschrijven als een mooie, grappige vrouw met een prachtig figuur.

Je zou dan ook niet zeggen dat ze alweer 43 jaar is en langzaam aan het 50e jaar alweer in zicht is. Wij tekenen ervoor dat we er nog zo goed uit zien op haar leeftijd! Gelukkig is dat nog helemaal niet te zien aan haar. Zo droeg ze onlangs een acrobatisch pakje waarin ze goed laat zien wat ze in huis heeft!

Verhouding

Eerder deze maand kwam vooral de man van Chantal Janzen in opspraak, omdat hij een verhouding zou hebben (volgens de juicekanalen). Wij kunnen er met ons pet niet bij hoe iemand niet genoeg zou kunnen hebben aan ons Chantalleke, maar goed.

Sportieve reactie

De actrice/ presentatrice liet na deze geruchten niets anders zien dan dat ze klasse heeft. Zo nu dus ook weer met de foto van haar in een stak pakje. Iets wat de tongen nogal losmaakte bij zowel fans als volgers. Kijk zelf maar!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Lees verder
Advertisement

Trending