Connect with us

Economie

Katja Schuurman volledig uit de kleren voor nieuwe volgers!

Katja Schuurman is natuurlijk nog altijd een van de meest begeerde vrouwen van Nederland. Tenminste, wanneer je 30 jaartjes of ouder bent. Dan ken je Katja namelijk nog uit haar hoogtijdagen. FHM Nederland houdt altijd een lijst bij van de knapste vrouwelijke bekende Nederlanders. In de lijst van FHM staat Katja echter nog altijd aan de bovenkant van de befaamde lijst. In 2022 moest Katja het echter doen met plekje 20.

Maar, in 2020 wist Katja nog op plekje 5 te staan. Inmiddels wordt de lijst aangevoerd door influencers en nieuwe jonge zangeressen en schaatsers. Niets mis mee natuurlijk, maar Katja, die inmiddels 47 jaartjes is, verdient meer. Vinden wij. Katja denkt dat ook, zo laat ze op Instagram weten dat het aantal volgers al een tijdje stil staat. Daar moet natuurlijk wat aan gedaan worden en foto’s met haar nieuwe jonge vriendje lijken niet echt te werken. De mannelijke volger wil ook wat.

Katja Schuurman heeft aandacht nodig!
Katja heeft daarom besloten om álles uit de kast te trekken. Nouja, niet letterlijk. Voor het volgende kiekje heeft Katja namelijk helemaal niets uit de kast getrokken. 467.000 volgers is voor Katja nog niet genoeg, daarom plaatst ze een ietwat meer gewaagd kiekje. In de zee op een vakantiebestemming om precies te zijn. Katja schrijft onder haar foto: “Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt.” Gezien het gemiddelde aantal likes op foto’s van Katja zo’n 5000 is, lijkt dit wel te werken. Binnen een uur zit Katja namelijk al op 11.000 likes. Dat moet toch wel weer wat volgers opleveren gokken we:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees verder

Economie

Diepe rouw na tragisch verlies Marcel van Roosmalen

Marcel van Roosmalen heeft een verdrietig bericht gedeeld in zijn meest recente column. De schrijver laat weten dat zijn moeder is overleden. De vrouw, Paula van Roosmalen-Breekelmans, is 91 jaar geworden.

”Omringd door foto’s van ouders, kinderen en kleinkinderen is ze dan eindelijk ingeslapen”, zo schrijft Marcel vandaag. ”Haar laatste woorden sprak ze enkele weken geleden tussen twee lepels pap: ‘Het hoeft niet meer’. De dood was voor haar inmiddels een vriend die om de haverklap z’n bezoek aankondigt, maar er kwam altijd wat tussen.”

‘Opgelucht’

Van Roosmalen ‘gunde’ zijn moeder, die aan Alzheimer leed, de dood. ”Ik geloof dat ik opgelucht was toen ik het nieuws vernam.” Desondanks heeft het gemis hem overvallen, zo schrijft hij.

We wensen de familie Van Roosmalen veel sterkte met het verlies.

Lees verder

Economie

21-jarige vrouw komt om het leven bij ongeluk met vrachtwagens

ZWOLLE – Bij een ongeluk tussen twee vrachtwagens en een auto op de A28 bij Zwolle-Zuid is een 21-jarige vrouw uit Epe om het leven gekomen. Een vrouw (59), eveneens uit Epe, is zwaargewond geraakt. Zij was de bestuurder van de auto, het overleden slachtoffer was een bijrijder in het voertuig.

Het zwaargewonde slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Een politiewoordvoerder meldde eerder dat een traumahelikopter op de weg landde.

De weg is even voor 13.00 uur weer opengegaan. Dat is eerder dan verwacht, zegt Rijkswaterstaat.

Foto boven: Hugo Janssen

Lees verder

Economie

Nicolette van Dam is kapot van verdriet: ‘bijna dood’

Laatst liet Bas Smit de man van Nicolette van Dam op zijn Instagram account weten dat hij in Spanje op het nippertje aan de dood is ontsnapt.

Bas en Nicolette waren in Marbella in Spanje op vakantie en Bas besloot even in zijn eentje de omgeving op de fiets te verkennen terwijl Nicolette in het hotel bleef.

Dat had hij beter niet kunnen doen, want onderweg op een heel rustig stuk in the middle of nowhere komt er opeens een hele grote hond woest achter Bas aanrenen.

Bas pakt gelijk zijn telefoon om het te filmen. Terwijl hij zich eigenlijk beter alleen had kunnen focussen op het wegkomen en flink doortrappen, maar Bas dacht als ik dit overleef dan staat het in ieder geval op beeld anders geloofd niemand me.

Gelukkig had Bas het overleefd en kon hij deze grote hond voorblijven op de fiets, maar Nicolette heeft minder geluk.

Op haar Instagram account laat ze namelijk weten dat ze last heeft van de huidaandoening vitiligo. Hierbij verdwijnt het pigment en krijg je witte vlekken op je huid. Normaal wordt ze er niet zo mee geconfronteerd, maar ze was op een glow in de dark feestje en daar zag ze duidelijk alle plekken op haar gezicht en dat deed haar veel verdriet.

Ze plaatste de onderstaande foto met het volgende emotionele bericht.

‘Zo dit was weer ff een nieuwe confrontatie met m’n vriend Viti Ligo. Opzich vallen m’n witte vlekken altijd wel mee, vind ik zelf, maar tijdens het Glow in the Dark feestje van Lola werd ik weer ff met m’n neus op de feiten gedrukt Is wat het is, natuurlijk wel jammer, maar waar gaat t over. En eerlijk, als die meiden dan zeggen ‘We vinden het cool dat witte om je ogen!’, ben ik helemaal gerustgesteld’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1)

Lees verder
Advertisement

Trending