Connect with us

Economie

‘Josje Huisman keert terug naar K3’

Vanwege haar zwangerschap kan Hanne Verbruggen momenteel niet met de andere K3-leden optreden. Studio 100 heeft Diede van den Heuvel, een kandidate van het programma K2 Zoekt K3, aangewezen als vervanger. Maar daar zouden de andere K3’tjes helemaal niet blij mee te zijn. Er gaan zelfs geruchten rond dat Josje bij de andere shows invalt…

Kritiek
Diede heeft de afgelopen tijd al druk gerepeteerd voor de theatershow ‘Kom erbij’ én al een paar shows meegedraaid, wat betekent dat Studio 100 haar al eerder als vervanger had aangewezen dan bekend was bij het publiek. Fans die de afgelopen tijd een kaartje kochten voor de K3-show dachten echter dat ze Hanne nog te zien kregen; zij waren dan ook niet te spreken over het feit dat Diede plotseling op het podium stond.

Maar Studio 100 heeft geweigerd geld terug te geven. ,,Dus als je naar een concert van Robbie Williams gaat en je krijgt Wolter Kroes die de liedjes van Robbie zingt dan mag dat zomaar. Dat is wel een gek verhaal”, luidde de kritiek.

‘Andere vervanger’
Nu blijkt dat niet alleen het publiek, maar ook de andere K3’tjes Marthe en Julia, niet blij zijn met de keuze voor Diede. ,,Hanne wordt op de moment vervangen in de Nederlandse tour door Diede, maar Studio 100 heeft bekendgemaakt dat tijdens de Sinterklaas shows iemand anders Hanne vervangt”, meldt Juicechannel op Instagram.

Josje
Wie wordt dan de nieuwe vervanger? ,,Er gaan geruchten rond dat Josje dit gaat doen.” Deze vraag heeft Josje ook gekregen onder haar laatste TikTok. ,,Ga je K3 invallen met Sinterklaas show Studio 100?”, vraagt een fan. Volgens Juicechannel heeft Josje de reactie geliked. ,,Bevestigt ze hiermee nu de geruchten?”

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending