Connect with us

Nieuwste

Je vingers zeggen veel over je persoonlijkheid. Dit zeggen je vingers over jou!

Dit onderzoek heeft tot verbluffende resultaten geleid!

Er wordt voortdurend onderzoek gedaan en het meeste blijft onopgemerkt, maar soms komen we resultaten tegen die gewoon te interessant zijn om niet te delen. Het kan leuk zijn om nieuwe feiten te ontdekken, maar soms kom je dingen tegen die je liever niet weet. En dan hebben we het probleem dat het niet zeker is dat de resultaten kloppen.

Vingers

Gelukkig zijn de feiten die we vandaag voor je hebben van het leuke soort! Het blijkt dat je hand veel over je persoonlijkheid kan onthullen. Het is eigenlijk best absurd. Dit onderzoek richt zich vooral op je vingers.

Het geheim zit in de ringvinger en wijsvinger. Deze kunnen veel onthullen over het soort persoon dat u bent. Dit experiment geldt alleen voor mannen omdat de lengte van deze vingers het testosteronniveau bij mannen aangeeft. Er zijn drie soorten: A, B en C.

A. De ringvinger is langer dan de wijsvinger

Dit gaat over mooie mannen. Ze zijn charmant en kunnen met iedereen overweg. Toch zijn ze wat agressiever en nemen ze graag risico’s. Dit betekent ook dat dit type mensen vaak meer verdient dan hun collega’s die een kortere ringvinger hebben.

B. De ringvinger is korter dan de wijsvinger

Mannen met zulke handen zijn erg zelfverzekerd en kunnen zelfs een beetje narcistisch zijn. Deze mensen hebben er geen probleem mee om vaak alleen te zijn en worden niet graag gestoord. Als het echter om liefde gaat, hebben ze minder zelfvertrouwen omdat zij niet degenen zijn die de eerste stap zetten en het initiatief nemen.

C. De ringvinger en wijsvinger zijn even lang

Misschien zegt dit alles al… mannen met zulke handen zijn goed in bemiddelen en zijn erg loyaal en liefdevol. Alles is in balans met deze soort. Ze zijn rustig en alles lijkt soepel te verlopen, alsof het georganiseerd is.

Wat denk je, herken je jezelf of een geliefde in een van deze categorieën?

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Holland

Drama voor prinses Mabel: ‘Ze heeft kanker’

Nadat prinses Mabel het verlies van haar man prins Friso moest verwerken, slaat het noodlot opnieuw toe. Onlangs verscheen er een schokkend bericht op de website van haar jongere zus Nicoline. ,,Ik lag doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis”, schrijft Nicoline.

Het is bijna elf jaar geleden dat prins Friso een ernstig ongeluk kreeg tijdens de jaarlijkse wintersportvakantie van de koninklijke familie. Naast zijn kinderen liet hij ook zijn vrouw Mabel achter, die nu een nieuw drama te verwerken heeft gekregen. Haar jongere zus Nicoline heeft op haar website het schokkende bericht gedeeld dat ze aan kanker lijdt.

‘Doodsbang’
Op haar website schreef ze een recensie over het boek ‘Gevoel voor tumor’. Daarbij legt ze uit dat bij haar zelf kanker is geconstateerd. ,,Wat is blijven hangen, is de overdosis horror rondom bestralen. Een beeld dat niet aansluit bij de door mij beleefde werkelijkheid. Alleen ontdekte ik dat te laat”, schrijft Nicoline. ,,En dus lag ik, zij die zichzelf omschrijft als een medisch moedig mens, doodsbang op de bestralingstafel in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis.”

Nicoline had het boek cadeau gekregen toen ze net wist dat er kanker bij haar was geconstateerd. Eerst voelde ze zich niet geroepen om het te lezen; het boek belandde op het stapeltje naast haar bed. ,,Wanneer ik voor de zoveelste keer midden in de nacht wakker word van de pijn in mijn rug, pak ik het op”, aldus Nicoline. Het is onduidelijk wat voor soort kanker ze heeft, hoe het op dit moment met haar gaat en of ze nog onder behandeling is.

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Trending