Connect with us

Economie

Iedereen mag het weten: Dit is de reden waarom Leontine Ruiters volledig voor John gaat!

De afgelopen tijd was Leontine nog voorzichtig als het ging om het spreken over haar nieuwe liefde. Toch kiest zij er nu voor om haar hart te laten spreken.

Ruiters is smoorverliefd op John en ze gaat er dan ook voor de volledige honderd procent voor. Wat doet hij waardoor haar hartje sneller gaat kloppen?

Na alle narigheid is Leontine weer gelukkig en heeft ze in haar John de liefde gevonden. ,,Als je echt gelukkig wilt worden, moet je er vol voor gaan.

En dat doe ik dus!”, vertelt Leontine in een interview met weekblad Story. ,,John en ik hadden het laatst over een tekst die we tegenkwamen en allebei mooi vonden.

Die ging erom dat je kwetsbaarheid als kracht moet gebruiken. Als je dat goed doet, kunnen daar heel mooie dingen van komen.”

John is een multimiljonair, veel mensen staan daar niet raar van te kijken. ,,Het valt me op dat ze nooit op een groenteboer of loodgieter zal vallen”, zei Henny Huisman in weekblad Weekend.

,,Ze zit natuurlijk ook wel in die kringen. Marco was immers ook miljonair.” Maar volgens Leontine is John gewoon een héél leuke man. ,,Hij heeft voor mij alles wat een man moet hebben…”, zegt ze in Story.

Haar ex Marco Borsato is uiteraard, net zoals de rest van haar omgeving, op de hoogte van haar nieuwe relatie. De zanger heeft er vrede mee.

,,We zijn goed met elkaar. We hebben drie mooie kinderen en we hebben een prachtig huwelijk gehad met ups en downs.

Iedereen heeft het alleen maar over de downs, maar er zijn ook zoveel prachtige ups geweest. Daar zijn wij allebei dankbaar voor. Daarom is onze relatie nog goed.”

Haar drie kinderen hebben haar nieuwe relatie goedgekeurd. Luca en Jada wonen niet meer thuis maar komen geregeld langs.

,,We zijn nog vaak met z’n allen, hoor. En de kinderen zijn ook geregeld samen bij Marco”, legt ze uit.

Vooral Luca, hij trok onlangs in bij zijn vader Marco. ,,Daarbij heeft John óók drie kinderen, dus aan gezelligheid geen gebrek!”

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk eerlijk over akelige ziekte

Samantha Steenwijk doet in Party een opvallende onthulling over haar ervaring met kanker…

“Mijn schoonmoeder is overleden (aan kanker, red.) toen ze veertig was”, onthult Samantha Steenwijk in Party.

Samantha Steenwijk heeft daardoor haar schoonmoeder nooit gekend. Samantha doet een eerlijke bekentenis over de ziekte…

“Natuurlijk heb ik ook mensen in mijn eigen omgeving die kanker hebben of hebben gehad, of eraan zijn overleden. Dit onderwerp gaat iedereen aan”, aldus Samantha Steenwijk in Party. Samantha kan slechts één conclusie trekken…

“Het blijft een akelige ziekte met vaak desastreuze gevolgen”, aldus Samantha Steenwijk die via de paardenkalender ‘Friesian Horse Kalender’ opnieuw meehelpt om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Lees verder

Economie

Samantha Steenwijk is kapot van verdriet: Familielid overleden

De carrière van Samantha Steenwijk heeft na de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer over het gebruik van dieetpillen een enorme klap gehad. Zagen we Samantha eerst nog in het ene en andere programma zitten als jurylid daar lijkt definitief een einde aan gekomen te zijn.

Ook de zangcarrière van Samantha zit in het slop. Het heeft er alle schijn van dat Samantha haar eigen carrière zo erg heeft beschadigd door zo heftig te reageren op dingen dat niemand meer met haar wil samenwerken of haar vraagt om te verschijnen in een tv-programma. Het lijkt echt definitief klaar met de carrière van Samantha Steenwijk.

Het zit Samantha dan ook echt niet mee de laatste tijd. Vandaag laat ze ook nog weten dat haar geliefde opa is overleden en dat ze echt kapot van verdriet is.

Samantha plaatste de onderstaande foto op haar Instagram account met de volgende emotionele tekst.

”Dat was het dan mijn lieve opa’tje…
Het is nog zo onwerkelijk na de gezellige dag die we gisteren met elkaar hebben beleefd. Alle mooie herinneringen toverde continu een lach op ons gezicht. We weten dat het zo beter is en dat u nu van alle ouderlijke ‘ongemakken’ bent verlost, maar het doet zo verdomd veel pijn. De formule 1 hield u nog op de been, maar toen die laatste race dit jaar was verreden vond u dat uw eigen vlag ook mocht vallen.”

”Ik heb u beloofd altijd te vechten, door te zetten en goed voor de familie te zorgen, net zoals u dat heeft gedaan. Die belofte zal ik altijd waar maken 🙏🏻
Ik hou van u opa en hopelijk kijken we ooit weer een race samen ❤️”

”En Mam, je bent niet alleen de beste moeder, maar ook de allerbeste dochter geweest. Ik heb zoveel respect voor je, je bent een engel op aarde ❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Lees verder

Economie

Foto’s: Sonja Bakker maakt hele pikante carrièreswitch!

Sonja Bakker heeft dit jaar, net zoals vele andere bekende Nederlanders, afscheid moeten nemen van haar goede naam. Sonja is jarenlang een begrip geweest in Nederland wanneer het gaat om gezond eten en afvallen. Dit jaar is echter naar voren gekomen dat de onderneemster de laatste jaren behoorlijk wat recepten één op één gejat zou hebben van concurrenten. Nadat de onderneemster hiervoor flink door het stof is gegaan gebeurde het nogmaals. De blondine is inmiddels uit Nederland ‘gevlucht’ omdat ze in Nederland een vrij slechte naam gekregen heeft. Samen met haar partner zou er een gezamenlijk vermogen van zo’n 20 miljoen zijn, over geld hoeft Sonja dus niet meer wakker te liggen. De social media van de onderneemster is verwijderd, dus er zit niets anders op dan opnieuw te beginnen. Echter lijkt de voormalig chef-kok een andere weg in te slaan tegenwoordig.

Sonja Bakker trekt de stoute schoentjes aan!

Sonja is namelijk fotograaf geworden die behoorlijk opvallende foto’s maakt. Sinds een aantal dagen bezit Sonja namelijk het Instagram-account ‘Sonjabakker.photography’ waarin ze stelt een professioneel fotograaf te zijn. 5 dagen geleden verscheen de eerste post van Sonja: “I’ll take you on an unexpected journey, where you discover even more how beautiful you actually are. And that is captured beautifully, all with complete privacy.”

Inmiddels hebben we gezien dat het behoorlijk pikante kiekjes zijn die Sonja schiet. Het loopt nog niet erg storm, Sonja heeft nu zo’n 300 volgers op haar account. Mocht dit de standaard blijven dan gokken we dat er nog wel wat meer volgers in het verschiet zullen zitten:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sonjabakker.photography (@sonjabakker_photography)

Lees verder
Advertisement

Trending