Connect with us

Economie

Hartverscheurende situatie voor Willeke Alberti

Zangeres Willeke Alberti vertelt in een interview met Veronica Superguide openhartig over de impact die de rechtszaak van haar zoon Johnny op haar had…

Volgens Willeke was het een ‘gekke, drukke maar ook een blije’ tijd. “Het is goed gegaan met de rechtszaak tegen Johnny natuurlijk. Daar hebben we drie jaar last van gehad… “

De interviews die Willeke heeft gedaan vond ze ‘pittig’. De vragen bleven maar doorgaan en uiteindelijk heeft ze het dan ook over haar zoon Johnny gehad.

“Ergens vond ik dat wel fijn, want ik heb drie jaar lang nergens over mogen praten, dat heeft me wel opgebroken. Ik kon niet voor mijn dochter praten en niet over Johnny”, vertelt de zangeres.

Afgelopen jaren heeft behoorlijk veel impact gehad op Johnny en Talpa kwam dan maandag ook met een statement.

Johnny de Mol heeft laten weten dat hij definitief stopt met zijn eigen talkshow HLF8. Het programma zelf zal zonder hem doorgaan.

Johnny de Mol heeft een ontzettend zware periode achter de rug. Deze periode vol met stress heeft ervoor gezorgd dat hij behoorlijk veel is aangekomen.

Zijn ex partner Shima Kaes beschuldigde de presentator van drie ernstige gevallen in het jaar 2015. Gedurende hun relatie zou Johnny regelmatig last hebben gehad van losse handjes.

Afgelopen week heeft het OM besloten dat de aangifte van Shima een onterechte aangifte was. De bewijsstukken zouden niet met het verhaal kloppen.

Het OM stelt: “Het getoonde letsel lijkt steeds niet overeen te stemmen met de gestelde toedracht.” Volgens John van den Heuvel is er zelfs met bewijsmateriaal geknoeid.

John van den Heuvel: “Het OM suggereert dat die tapes een beetje met knippen en plakken tot stand zijn gekomen en dat bepaalde ontlastende gedeeltes van gesprekken niet naar buiten zijn gebracht.”

Johnny zelf heeft inmiddels ook al gereageerd: “Ik heb altijd vertrouwen gehad in het onderzoek en in deze uitkomst.

Evengoed was het een zware tijd, dus ik ben opgelucht dat deze beslissing er nu is. Ik zal nog even de tijd nemen, en ik hou jullie op de hoogte wanneer ik welke werkzaamheden hervat.

Ik wil iedereen bedanken voor de steun en lieve berichten die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen.” Bij het programma HLF8 heeft Johnny laten weten dat het voor veel stress gezorgd heeft:

“De meeste mensen vallen altijd af van de stress maar in mijn geval kwam er tien kilo bij.” De mannen van Roddelpraat hebben daar een nogal opvallende foto bij gevonden:

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder
Advertisement

Trending