Connect with us

Economie

Glennis Grace krijgt documentaire over haar ‘moeilijke periode’!

Glennis Grace is inmiddels een van de meest niet-geliefde artiesten van Nederland, om het even niet-onvriendelijk te zeggen. De zangeres kwam begin dit jaar groot in het nieuws vanwege een incident in een Jumbo in Amsterdam. Glennis zou met een complete knokploeg medewerkers hebben belaagd die haar zoontje uit de supermarkt hadden gezet omdat hij binnen aan het roken was. Inmiddels is de rechtszaak geweest waar behoorlijk veel details uit naar buiten getreden zijn. Haar optreden bij Eva Jinek aan tafel, niet ver voor de rechtszaak, bleek volgens critici vol met leugens te zitten.

Eindstand voor Glennis is een taakstraf van 200 uur en één maand voorwaardelijke celstraf. Veel mensen vinden de straf véél te laag, anderen vinden dat de zanger genoeg gestraft is. De zangeres komt namelijk nergens meer aan de bak, is veel vrienden kwijt en inkomsten blijven vooralsnog uit zonder haar werk. Wat nu?

Glennis Grace krijgt nu óók al een documentaire!

We weten allemaal dat veel bekende- en minder bekende Nederlanders documentaires krijgen tegenwoordig. Iedereen die in de problemen heeft gezeten, en dat zijn er nogal wat, wordt gevolgd in zijn of haar leven. Zie André Hazes die een vijfdelige documentaire heeft gemaakt over zijn verslavingen, anabolengebruik en noem het allemaal maar op. Erg inspirerend is het niet, maar artiesten krijgen er wel grof voor betaald. Er kijken namelijk toch een hoop mensen naar. Glennis heeft in een privégesprek laten ‘doorschemeren’ dat er ook over haar een documentaire komt. Het kan natuurlijk niet anders dan dat dit over de afgelopen periode gaat. Of Glennis in een slachtofferrol gaat kruipen vanwege ‘al het onrecht’ dat haar in de tussentijd zou zijn aangedaan is niet bekend. We vermoeden dat ze er beter uit wil komen en haar kant van het verhaal wil doen. De ‘reclame’ voor haar documentaire begint in ieder geval al flink negatief:

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending