Connect with us

Economie

Gast in Lang Leve de Liefde schept op over bedprestaties: ‘Ben zelfs gevraagd voor een p*rnofilm!’

In LLDL, kort voor Lang Leve de Liefde, komen de meest uiteenlopende types voorbij die met elkaar op een 24 uurs date gaan. In een villa waar je van alle gemakken wordt voorzien mag je het met een onbekende single uithouden. Klikt het, dat is dat natuurlijk hartstikke fijn, klikt het niet, dan kan die 24 uur héél langs gaan duren. De kans dat je date zal slagen is in Lang Leve de Liefde ongeveer 7%. Klink vrij laag, maar toch stukken beter dan First Dates waar het slagingspercentage nog geen 0,68% is. Aan de hand van een lijst met voorkeuren wordt er door de programmamakers een geschikte ‘kandidaat’ voor je gezocht. Jijzelf moet natuurlijk ook voldoen aan de voorkeuren die jouw mogelijke date heeft opgegeven. Mocht de dame uit de volgende date een ‘beest in bed’ zoeken, dan zit ze goed. Als we de woorden van meneer mogen geloven dan…

Gast in LLDL is ‘in principe niet slecht’ in bed!
De date is al snel begonnen met een gesprek over vorige relaties. De dame in kwestie is heel benieuwd waarom zijn relaties zijn stukgelopen. Hij vertelt dat er een paar vriendinnen zijn geweest die vreemdgegaan zijn tijdens de relatie en dat dát de reden is geweest dat hij het heeft uitgemaakt. De jongen geeft aan dat hij al ’twee jaar lang heel verdrietig en eenzaam’ is. De dame in kwestie vraagt of hij nog wel een vriendin heeft gehad: “Ja, één ex. Melanie uit Delft. Die is ook vreemdgegaan…” Mevrouw vraagt zich natuurlijk af waarom alle meisjes bij deze jongen vreemdgaan: “Ben je slecht in bed of zo?” De jongen schiet gelijk in de verdediging: “Nou, dat niet… Nee, nee, nee, dat zeker niet, nee, nee, nee, nee… Ik ben in principe niet slecht want ik ben vier maanden geleden nog gevraagd voor een..” Je raadt het al:

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending