Connect with us

Economie

Foto’s uitgelekt: ‘Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder gaan samenwonen!’

De heren van Roddelpraat denken het zeker te weten: Rick Brandsteder en Nicolette Kluijver gaan samenwonen. Er gaan al langer geruchten rond dat er iets speelt tussen de twee Expeditie Robinson-presentatoren. De twee zijn bijvoorbeeld al meerdere malen kussend in het openbaar gespot. Toch zijn er twijfels ontstaan omdat Rick het ook nog gezellig met andere dames blijkt te hebben. In de tussentijd heeft Nicolette haar huis in Ouderkerk aan de Amstel, nabij Amsterdam te koop gezet. Die zou volgens Roddelpraat vreemd zijn aangezien de presentatrice geld genoeg heeft om dit huis te behouden.

Samen met haar ex Joost heeft Nicolette dit stulpje nu te koop gezet voor een duizelingwekkend bedrag van 2.850.000 euro. De presentatrice zou het gekocht hebben voor 1.360.000 euro in 2014 met en gevestigde hypotheek van 1.850.000 euro. Dat overtollige bedrag is natuurlijk voor een grondige verbouwing geweest. Er gloort dus een winst van 1 miljoen euro aan de horizon.

Er bloeit dus tóch wat tussen Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder!
De beschrijving op Funda is dan ook veelbelovend: “Het gezinshuis heeft een ideale zonligging, namelijk Noordoost-Zuidwest met de grote achtertuin op het zuidwesten. Openhaarden, terrassen en veel ruimte maken deze woonboerderij tot een fantastisch gezinshuis. De woning is RUIM!! Bruto Vloer Oppervlakte: 410,80 vierkante meter: kelder: 58,40 vierkante meter, begane grond: 156,70 vierkante meter en slaapverdieping 163 vierkante meter.” Nicolette zou momenteel nog woonachtig zijn op Bonaire waar ze een compleet resort gekocht heeft. Of dit geld nu gebruikt gaat worden om een stulpje met Rick te kopen is onzeker. Foto’s hier:

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending