Connect with us

Economie

Foto: Zeemeermin uit The Masked Singer is nu al ontmaskerd!

Het is weer iedere week raak met ‘The Masked Singer’, miljoenen Nederlanders kijken naar onbekende bekende Nederlanders in de meest uitbundige pakken. Het is de bedoeling dat je met behulp van hints erachter komt wie er in een kostuum gehesen is. Bij sommige BN’ers is het direct duidelijk wie er in een pak verscholen zit, bij andere lijkt het onmogelijk om te raden.

Vorige week was de eerste aflevering en er zijn al behoorlijk wat speculaties die rondgaan over verschillende bekende Nederlanders. Echter blijft dat natuurlijk altijd bij speculeren aangezien je het nooit zeker weet tot iemand zijn masker afdoet. Gisteravond was het de beurt aan de Mummie, de Krab, de Tijger, de Zeemeermin en de Panda. Voor we iedereen gaan bespreken gaan we naar de Zeemeermin, daar zijn een hoop mensen namelijk heel erg zeker van wie daar precies in zit.

Zeemeermin in The Masked Singer ontmaskerd!
SPOILER: Mocht je niet willen weten wie er in de pakken zitten, dan kun je dit artikel nu nog overslaan. We hebben natuurlijk altijd zelf ook een idee wie er in welk pak zit, het beste is natuurlijk om naar de kenners te luisteren. Wanneer we Twitter in de gaten houden dan wordt één ding duidelijk, iedereen is wel héél zeker over de Zeemeermin. Loiza Lamers zou namelijk de stem van de Zeemeermin zijn. Mallemakkert heeft op Twitter alle hints uitgelegd: “Zeemeermin is Loiza. Heeft kappers opleiding gevolgd. Is actief in Duitsland (Duitse programma let’s dance). Heeft meegedaan aan expeditie Robinson! (Op een onbewoond eiland liedje). En.. DE STEM!” Loiza heeft een behoorlijk herkenbaar stemgeluid, daar zijn meer mensen het over eens: “De stem verraad het al, dat kan niet anders als Loiza.” Wat denk jij:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Masked Singer Nederland (@themaskedsingernederlandx)

 

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending