Connect with us

Nieuwste

Foto: Rachel Hazes en bekend actrice zijn verliefd op elkaar!

Rachel Hazes heeft dan niet zo’n liefdesleven zoals haar zoon André Hazes jr. heeft, toch zit er wat beweging in. De weduwe van wijlen André Hazes sr. is al jaren niet meer met een andere man gezien. Toch heeft Rachel onlangs kortstondig een vurige relatie gehad met Klaas Otto. De twee waren plots overal samen te zien en plaatste zelfs foto’s met elkaar op Instagram.

Klaas, berucht als oud-lid van motorclub Satudarah en de oprichter van No Surrender MC, had zelfs zijn piepjonge vriendin voor Rachel verlaten. Echter bleken er na twee dagen al wat moeilijkheden te zijn. Klaas leek zijn oude vriendin toch niet helemaal los te kunnen laten en vice versa. Jammer genoeg voor Rachel was de relatie met Klaas dan ook na drie dagen weer voorbij. Het lijkt Rachel dus niet erg te lukken in de liefde. Maar waar ligt dat dan aan?

Rachel Hazes doet het goed bij de vrouwen!
Actrice Touriya Haoud, die je wellicht kan kennen van Shouf Shouf Habibi, heeft een boekje open gedaan. Touriya heeft laten weten dat ze totaal niet begrijpt dat Rachel altijd door het slijk gehaald wordt door BN’ers en verschillende media. Aan weekblad Weekend heeft de actrice verteld dat ze Rachel een jaar geleden heeft ontmoet, en de fonk is schijnbaar overgeslagen. Touriya vertelt dat ze niet wist wie Rachel was, ook zoonlief André kende ze niet: “Ik ben meer van de Johnny de Mol en Katja Schuurman. Vervolgens vertelde Rachel me over haar zoon, van wie ik natuurlijk ook niet wist wie dat was. Ze heeft ons niet proberen te koppelen, haha. Had gekund natuurlijk.” Dan vertelt Touriya haar diepe gevoelens voor Rachel: “Rachel en ik waren meteen verliefd op elkaar. Ik dacht: wát een lieve vrouw. Recht door zee, geen bullshit, gewoon echt!” Is er dan toch nog hoop voor Rachel:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door contact@originale.nl (@originalemarcdeboer)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Touriya Haoud (@touriyahaoud)

Lees verder

Nieuwste

Patiënte haalt kamergenote van beademing vanwege irritant geluid beademingstoestel

Een patiënte (72) in een ziekenhuis in de Duitse stad Mannheim schakelde de beademing van haar kamergenote twee keer uit. Dat deed ze omdat het geluid van het toestel haar stoorde. De vrouw is aangehouden op verdenking van poging doodslag.

Het voorval gebeurde vorige maand, maar werd deze week naar buiten gebracht. De verdachte schakelde op een avond het beademingstoestel van haar kamergenote, een 79-jarige dame, tot twee keer toe uit. Het ziekenhuispersoneel had haar na de eerste keer al gewaarschuwd dat de vrouw afhankelijk was van beademing.

Na de tweede keer moest de vrouw worden gereanimeerd. Ondertussen verkeert ze niet meer in levensgevaar. Ze heeft wel nog intensieve zorgen nodig.

Lees verder

Nieuwste

Baas laat medewerkers hele maand december gratis boodschappen doen

Het personeel van drie internetbedrijven in Breda kregen een speciaal kerstcadeau van hun baas Joris Toonders. Alle werknemers mogen de hele maand december gratis boodschappen doen. En er is geen limiet.

In een bericht op LinkedIn legt Toonders uit: “Iedereen heeft een folder, een boodschappentas en een ‘gouden envelop’ ontvangen. In de gouden envelop kunnen alle collega’s gedurende de hele maand alle bonnetjes van hun boodschappen stoppen, zodat deze vervolgens gedeclareerd kunnen worden. Alles wordt dan betaald.”

De medewerkers mogen niet alleen gratis boodschappen doen in de supermarkt, maar bijvoorbeeld ook bij de slager en de bakker. En er is geen limiet bepaald. Hij schrijft: “Het maximumbedrag? Dat is er niet. Ik vertrouw al mijn collega’s en hoop dat iedereen er enorm van gaat genieten. Ik kijk er naar uit!”

Lees verder

Nieuwste

Uren na overlijden hondje ziet baasje haar gezicht in de wolken

Onze huisdieren zijn echte familieleden. Hun heengaan komt dan ook altijd verschrikkelijk hard aan.

Heel wat baasjes vinden troost in de gedachte dat onze overleden hondjes zich aan de andere kant van de regenboogbrug bevinden.

Dat overkwam ook de jonge vrouw Luce Ledgeway uit York in Engeland. Ze was helemaal kapot toen haar 14-jarige Jack Russel Terriër overleed. Hondje Sunny kreeg een fatale beroerte.

Lucy maakte een autoritje om zich wat af te leiden. Toen reed ze voorbij de plaats waar ze haar altijd mee uit wandelen nam. De jongedame wilde haar aanwezigheid voelen.

Toen gebeurde er iets wondermoois. Lucy vertelt: “Het was zo vreemd. Ik dacht bij mezelf dat ik Sunny in de lucht wilde zien, als teken dat ze oké was.” En toen ze naar de wolken keek, zag ze daadwerkelijk haar gezichtje. “Ik moest de ogen uit mijn kop janken en keek omhoog en zag Sunny.”

Haar bericht werd massaal gedeeld door hondenliefhebbers, die getuigen over gelijkaardige ervaringen.

Lees verder
Advertisement

Trending