Connect with us

Economie

Enorm verdrietig nieuws voor Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen is nog weken zoet met haar gebroken voet. Volgens RTL Boulevard krijgt de tv-ster maandag gips, dat een week of acht moet blijven zitten.

Enkele dagen geleden brak Miljuschka haar voet toen ze thuis van de keldertrap viel. Ook haar enkel is er niet best aan toe. In een filmpje bij RTL Boulevard vertelde ze over haar ongeluk. ‘Ik verveel me ontzettend’, schreeuwde Miljuschka uit. Ze moet rust houden en dat is echt niets voor haar, verzekerde ze de kijkers. ‘Het is een lesje in nederigheid’, zei de tv-ster over het feit dat ze nu bij alles om hulp moest vragen.

Het herste
Het herstel gaat wel de goede kant op, maar Miljuschka moet echt rustig aan blijven doen. ‘Het gaat goed komen’, tekende RTL Boulevard op uit haar mond.

The Masked Singer
Gelukkig voor Miljuschka waren de opnamen voor The Masked Singer al achter de rug. In dat programma was ze vermomd als De Heks. Het zou een hele toer zijn geweest om met een gebroken voet op te treden in de show. Overigens werd Miljuschka vrijdag uit het programma gestemd.

Gescheurde enkelband
In de nacht van zondag op maandag breekt het noodlot voor Miljuschka toe. Witzenhausen moet naar het ziekenhuis, omdat ze haar enkelband heeft gescheurd. ‘Banden naar de k*#%^<~’, schrijft ze op instagram. ‘Maar nu even snel slapen en morgen naar iets waar ik heel lang naar uit heb gekeken’, vervolgt Miljuschka.

Grote kinderwens
Miljuschka zal door haar gescheurde enkelband veel tijd thuis moeten doorbrengen. Hoewel haar planningen niet doorgaan, heeft de kookgoeroe nu zeeën van tijd om met haar kinderen door te brengen. ‘Het allerbelangrijkste in mijn leven zijn mijn kinderen. Door hun geboorte heb ik ontdekt wat onvoorwaardelijke liefde is. Ik ben geboren voor het moederschap, denk ik weleens. Ik wilde vroeger wel vijf kinderen. Wie weet komt dat er nog van, al lijkt vijf me wel een beetje veel’, aldus Miljuschka. De tv-kok heeft een verklaarbare reden voor haar grote kinderwens. Witzenhausen vertelt namelijk verder: ‘die eerste jaren met de kinderen thuis waren de mooiste van mijn leven.’

Dankbaar
Miljuschka is haar kinderen onwijs dankbaar. ‘Ik zeg nu elke dag wel een keer tegen mijn kinderen: ‘jullie hebben ervoor gezorgd dat ik doe wat ik doe en ben wie ik ben.’ Want zo is het. Toen ik zwanger werd, dacht ik: werken? Dat kan echt niet, hoor. Ik moet mijn kind te eten geven en dat eten moet tiptop zijn. Ik ging heel lekker koken en moestuinen.’ Door dit op social media te delen kreeg Witzenhausen veel positieve reacties. ‘Dat leidde tot het werk dat ik nu doe.’

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending