Connect with us

Economie

Dramatisch nieuws ernstig zieke Mariska Bauer: ‘Groot deels verlamd’

De start van het jaar verliep niet zoals verwacht voor de Bauers. Het ergste wat je je kunt voorstellen overkwam hen, Mariska kreeg een herseninfarct. Ze moet er nog de gevolgen van dragen. Ze krijgt momenteel ergotherapie, waardoor ze weer kan leren functioneren.

Kort na de start van het nieuwe jaar kreeg Mariska op 4 januari een herseninfarct. Frans merkte dat het niet goed ging: zij zei anders. Mariska dacht zelf dat het niets ernstigs was, maar in het ziekenhuis bleek het niets te zijn.

Er is veel veranderd sinds de beroerte. Mariska werd opgenomen in het ziekenhuis en uit tests bleek dat ze een herseninfarct had. Bij een herseninfarct, ook wel een beroerte genoemd, blokkeert een bloedstolsel een slagader in de hersenen. Hierdoor krijgt een deel van de hersenen te weinig zuurstof en voeding. Dan zijn er vaak slopende symptomen in het lichaam. De mond kan bijvoorbeeld doorhangen of de arm kan verdoofd aanvoelen.

Afhankelijk van de ernst kan een hartinfarct langdurige gevolgen hebben. “Mijn armen en benen werken weer”, zegt Mariska tegen de krant Hoge Bomen. “Ik ben langzaam. Ik was een bezige bij maar nu een stille vlinder. Alles wat ik doe is vermoeiend, maar hier ben ik. Elke stap die ik nu zet, is een stap vooruit.

Hoewel Mariska zei dat ze geen andere symptomen meer had, kostte het haar allemaal veel werk. Het heeft duidelijk een grote impact gehad. Ze krijgt momenteel ergotherapie om te leren functioneren zoals voorheen.

Ergotherapie helpt mensen die door lichamelijke of psychische beperkingen moeite hebben met het uitvoeren van hun dagelijkse bezigheden. Dit kan te maken hebben met gezin, werk, studie of vrije tijd.

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending