Connect with us

Economie

Bridget Maasland betrokken bij ernstig auto-ongeluk

Bridget Maasland is geobsedeerd door rijdrama’s, waarvan de meest recente de grootste invloed op haar leven had: ze belandde in het ziekenhuis nadat ze niet populair was geworden bij andere chauffeurs. Het rolde op volle snelheid tegen de linkerkant van de auto van de RTL-ster.

Onlangs moest Bridget volgens voorbijgangers urenlang verschillende tests ondergaan nadat ze betrokken was geweest bij een aanrijding met meerdere voertuigen. Uit onderzoek met de Amsterdamse politie bleek dat er een ernstige aanrijding had plaatsgevonden, die voor Bridget gemakkelijk op een veel tragischer manier had kunnen aflopen. De blonde presentatrice had geen recht om plaats te maken voor een voorbijganger die haar gloednieuwe BMW mini op topsnelheid van links reed, precies ter hoogte van de bestuurdersstoel. Door de grote klap sloeg de auto van Bridget naar rechts, waardoor ze in aanrijding kwam met het voertuig naast haar en op de weg in het water dreigde te vallen.

Paniek

De paniek onder alle chauffeurs moet enorm zijn geweest. Maar toen alle auto’s stopten, bleek dat er veel schade aan de gang was. Vooral Bridget’s auto zag er erg gewelddadig uit, omdat hij aan beide kanten was geraakt. Volgens de politie zou het een wonder zijn als RTL-presentator Boulevard zonder kleurscheur uit zijn auto zou kunnen stappen. “Het is in ieder geval een gevaarlijk punt waar vaak iets gebeurt. En die Mini was nog maar een kleine, magere auto die over was na zo’n dubbele aanrijding. Als je daarna niets meer hebt, heb je echt een engel op je schouder”, aldus de medewerker.

Angst is in ieder geval goed. De blondine moet opgelucht zijn geweest toen na verschillende controles in het ziekenhuis bleek dat ze geen gevolgen had van dit ongelukkige moment. Gelukkig heeft ze sinds augustus een heel gelukkig privéleven met haar zoon Mees en 14-jarige vriend Bram, met wie ze gelukkiger lijkt te worden. De vreugde die Bridget had was niets anders dan grote schade aan de auto.

Bron: Weekend Foto’s: Instagram, Youtube

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder
Advertisement

Trending