Connect with us

Economie

Beelden: Geschrokken reacties door gezicht Sarah van Soelen: ‘Stop met dat gespuit!’

Sarah van Soelen is vorig jaar in één klap wereldberoemd geworden door kortstondig het vriendinnetje van André Hazes te zijn. Toch is het een van de meest besproken vriendinnen van de zanger, het ging in die periode namelijk hé-le-maal fout met André. De zanger is destijds naar een kliniek in Spanje gegaan om af te kicken van allerlei verslavingen. Ook Sarah is destijds naar een kliniek gegaan in Spanje, echter is de reden hiervan niet helemaal duidelijk. Sarah zelf zegt al jaren geen verboden middeltjes te gebruiken, Yvonne Coldeweijer denkt daar anders over. Het feit dat André in die tijd kampte met zware verslavingen en het feit dat beide naar een kliniek zijn gegaan doet dan ook wel anders vermoeden dan Sarah zegt. Een andere reden dat Sarah zoveel in de media was, en nog steeds is, is natuurlijk haar verschijning.

Sarah van Soelen krijgt kritiek!

Echter is duidelijk dat Sarah het een en ander heeft laten doen aan haar gezicht. Afgelopen weekend was Sarah met wat vrienden naar de Première van de nieuwe show van Hans Klok ‘Vegas’ in de Harbour Club in Amsterdam. Eerder zagen we daar Rachel Hazes al compleet uit haar dak gaan. Sarah heeft daar een interview gehouden met RTL Boulevard en daar is een screenshot van genomen. Op die foto stromen geschrokken reacties binnen.

Onder andere van sterjournaliste Antoinnette Scheulderman: “Moest wel ff paar keer kijken voordat ik Sarasoel herkende. Stop toch met al dat gespuit in die mooie bekkies, dames, meestal knap je er niet van op!” Een ander Twittert: “En stop ook met de trend dat we allemaal een knaloranje hoofd moeten hebben. Of heb ik een nieuwsbrief gemist?” Thea: “Ze lijken ook allemaal op elkaar. Hetzelfde gezicht bijvoorbeeld als Connie Breukhoven” Foto:

 

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Economie

Pfaff plots overleden: “Rust zacht”

Zeer droevig nieuws ten huize de familie Pfaff. De broer van Jean-Marie, Antoon Pfaff, is zopas overleden. Dat nieuws maakte de ex-profvoetballer zelf bekend via Instagram.

“Met groot verdriet maak ik het verlies bekend van mijn broer Antoon ‘Toon’ Pfaff”, schrijft Jean-Marie op Instagram bij een foto van hem en zijn broer. “Hij speelt nu op het voetbalveld in de hemel. Rust zacht Toon”, vervolgt hij nog.

Antoon Pfaff is de oudere broer van Jean-Marie Pfaff en voetbalde vroeger onder andere bij SK Beveren. Hij overleed op 70-jarige leeftijd.

Ook de rest van de familie Pfaff heeft inmiddels gereageerd op het grote verlies. Zo deelde Kelly dezelfde foto op haar Instagram Stories. Onder meer Shania Gooris en Debby Pfaff lieten ook al enkele hartjes achter onder het bericht.

Lees verder

Trending