Connect with us

Economie

Beelden: De foute foto’s die Nicol Kremers naar een andere man stuurde!

Nicol Kremers is weer in opspraak nadat Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat een aantal behoorlijke smeuïge kiekjes hebben onthuld. De heren van Roddelpraat hebben wel vaker beelden van Nicol geplaatst waaruit zou blijken dat ze vreemd zou gaan. Of het destijds daadwerkelijk om Nicolleke uit Massa is Kassa ging is nog altijd onduidelijk. We zagen beelden van een vrouw, die héél erg op Nicol lijkt, met een andere man zoenen op een parkeerplaats. Dit keer heeft een man contact opgezocht met Dennis van Roddelpraat om te laten weten dat Nicol met hem zou willen afspreken.

Tijdens dit contact zijne r wat foto’s heen en weer gegaan. Ook deze foto’s zijn in handen gekomen van Dennis. Roddelpraat zou Roddelpraat natuurlijk niet zijn wanneer ze deze foto’s niet direct openbaar maken. De video heeft op YouTube al voor wat problemen gezorgd waardoor nu alles ‘geblurd’ is.

Nicol Kremers woedend op Roddelpraat!

Aanwezig bij de uitzending van Roddelpraat is Floris Wyers van Pure Luxe. Floris maakt de opmerking: “Maar hoe kun je uit deze foto’s nu opmaken dat het om Nicol gaat?” Dit aangezien het foto’s van het gezicht van Nicol zijn en foto’s van de rest van Nicol, volgens de heren van Roddelpraat. Op de foto’s zou de kin van Nicol te zien zijn, en ook een tatoeage op het ‘achterste’ van Nicol zou volgens Roddelpraat bewijzen dat het om Nicolleke gaat. Nicol zelf heeft in de uitzending met Dennis en Jan gebeld om verhaal te doen. Nicol zegt dat iemand haar en Peter uit elkaar probeert te krijgen door deze verhalen op te hangen. Beelden vanaf 11:32!

 

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending