Connect with us

Economie

Zien: Volgers kokhalzen door foto van Rapper Sjors met een broodje pindakaas!

Rapper Sjors is ooit de spotlights in gestapt toen Man bijt Hond eens langs kwam om hem te volgen. Mocht je Man bijt Hond niet kennen, dat is een programma dat triviale, alledaagse nieuwtjes en gewone, onbekende mensen volgt op een héél droge manier. Sjors was dus totaal onbekend voordat het programma bij hem langs kwam. Sjors bleek een rapper te willen worden, en dus werd er een clipshoot geregeld. Sjors stond ineen in het midden van alle aandacht met dansende vrouwen om hem heen.

Echter moest de hele ploeg even wachten op Sjors, hij had namelijk “net pindakaas gegeten.” We gokken dat hij daarom even niet goed kon rappen en de pindakaas moest laten zakken. Kan de beste overkomen natuurlijk. We zijn inmiddels weer jaren verder en we hebben veel meegemaakt met Sjors. Kort geleden is Sjors zelfs nog een paar weken transgender geweest.

Rapper Sjors gooi hele pot pindakaas op één broodje!

Sjors heeft sindsdien een hoop optredens gehad op feesten en partijen. Ook op het fenomenale Kamping Kitsch is Sjors een vaste en graag geziene gast als optredende artiest. Wie Sjors op Instagram volgt hoeft zich ook geen dag te vervelen. Waar je de ene dag een foto van een oudere vrouw ziet voorbij komen die kortstondig de vriendin van Sjors is, kun je de andere dag genieten van zijn Pokémon kaarten. Een van de laatste posts van Sjors is er echter een die ons terug brengt naar de tijden van Man bijt Hond. Sjors heeft namelijk een lunch gemaakt voor zichzelf en deelt dit met zijn fans. Een broodje pindakaas. Wie echter goed kijkt naar het broodje pindakaas ziet dat het wel érg rijk belegd is. Nu begrijpen we helemaal waarom Sjors destijds niet kon rappen na een broodje pindakaas.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @rappersjors1

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending