Connect with us

Economie

Zien: Peter Gillis op straat gezet door Nicol Kremers, niet andersom!

De 32-jarige Nicol Kremers en de 60-jarige Peter Gillis zijn niet het grootste powerkoppel dat Nederland ooit gekend heeft. De twee zijn natuurlijk bekend geworden door het programma ‘Massa is Kassa’ vanwege de miljoenenonderneming van Peter. Nicol is echter niet heel geliefd bij de kijkers van het programma, echter gokken we dat Nicol wel voor de nodige kijkcijfers zorgt. Hoe meer mensen zich aan haar ergeren hoe meer het besproken wordt natuurlijk. De relatie tussen de twee staat al een behoorlijke tijd in de schijnwerpers. Er zouden al een langere tijd moeilijkheden tussen de twee zijn welke bestempeld werden door het befaamde bijt-incident.

Peter zou Nicol in haar rug en neus hebben gebeten waar de politie aan te pas is gekomen. Ook zijn er al een aantal geruchten over mogelijke affaires rondom Nicol. Echter is ieder gerucht direct als ‘niet waar’ bestempeld door beide.

Nicol Kremers wil weg bij Peter Gillis?

Toch wordt er de laatste dagen steeds meer feluisterd in de wandelgangen over een mogelijke break-up. Zo zou Nicol opnieuw gespot zijn met een onbekende man, zoenend op een parkeerplaats. ook is Peter, die normaal zo onafscheidelijk is van Nicol, in zijn eentje op het vliegveld gespot. De relatie met Nicol lijkt voor Peter echter het minste probleem. Volgens ‘Bekendeburen‘ is er een schuldeiser die één miljoen van Peter eist. Ook zou er een dwangsom van opnieuw één miljoen euro zijn afgekondigd vanwege het verhaal over illegale arbeidsmigranten op de parken van de parkondernemer. Verschillende bronnen melden dat er geldproblemen op de loer liggen en dat daarom ook onderstaande koop van een villa in Spanje niet door is gegaan. De villa staat volgens ‘Bekendeburen’ namelijk weer in de etalage. Houdt Nicol het voor gezien? We zullen het gauw genoeg meemaken:

 

Lees verder

Economie

John de Bever emotioneel over groot verlies

We kennen John de Bever als een vrolijke volkszanger uit het zuiden van het land, maar gisteren was het een emotionele dag voor de oud-voetballer. Op Instagram postte hij een foto van zijn overleden moeder.

Emotionele John

Samen met zijn man, Kees Stevens, is John iedere week te zien in de succesvolle realityshow De Bevers en dat zorgt vaak voor de nodige hilariteit. Ook is de volkszanger niet te beroerd om zijn emoties de vrije loop te laten.

#EenMoederVergeetJeNooit
Gisteren was het precies zeven jaar geleden dat de moeder van John is overleden. Dat deelde hij dan ook met zijn volgers op Instagram. Met een mooie foto, de hashtag EenMoederVergeetJeNooit en “al 7 jaar niet meer bij ons”, gaf hij een kleine ode aan zijn moeder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door John de Bever (@john_de_bever)

Lees verder

Economie

Zangeres Maan deed het ook met deze BN’er

Zangeres Maan staat er om bekend dat ze met al aardig wat bn’ers in bed is beland. Ali B , Marco Borsato, DJ Don Diablo, Tijl Beckand en de zoon van René Froger kunnen volgens bronnen aan dat lijstje toegevoegd worden. Haar hoogtepunt was waarschijnlijk Jan Smit. Maar kort geleden konden we dus een nieuwe bn’er aan dat lijstje toevoegen. Het bleek om Freek te gaan van het zangduo Suzan en Freek.

Freek zou zijn eigen vriendin Suzan na één van de concerten weer in hun hotel hebben afgezet. Zelf ging Freek daarna nog even terug naar de Ahoy, omdat daar een crew feestje aan de gang was. En volgens deze bron zouden Maan en Freek op dat feestje het in een bezemkast met elkaar gedaan hebben.

Maar nu horen wij ook dat Maan het met niemand minder dan omroepbeul Matthijs van Nieuwkerk zou hebben gedaan. Matthijs stond al bekend als ene grootte flirt die achter elke stagiair aanzat tijdens zijn dagen als presentator van De Wereld Draait Door, maar wij weten ook dat Matthijs het weleens met zijn gasten deed.

Matthijs had namelijk jarenlang een stiekeme affaire met Cécile Narinx die destijds vaste tafelgast was bij DWDD en hoofdredactrice van de Harper’s Bazaar. En Maan haar bedpartner lijstje met bn’ers blijft zich maar uitbreiden.

Lees verder

Economie

‘Einde carrière voor Max Verstappen’

Max Verstappen zou alle records breken in de Formule 1, maar nu komt er opvallend nieuws over Max naar buiten…

Komt er (veel) sneller dan verwacht een einde aan de carrière van Max Verstappen? Bij Red Bull klinkt er een uitspraak die stof doet opwaaien…

“Max is het type persoon die zijn spullen pakt en vertrekt als hij er niet langer zin in heeft”, klinkt het bij Helmut Marko, vertrouwenspersoon van Max Verstappen bij Red Bull. En dat afscheid zou er wel eens sneller dan verwacht kunnen komen…

Max Verstappen is nog maar 24 jaar oud maar draait wel al acht seizoenen mee in de Formule 1. En dat begint te wegen… Stopt Max Verstappen sneller dan verwacht?

“We willen samen nog meer titels winnen, maar ik betwijfel of we Max zien doorrijden tot hij alle records heeft gebroken”, onthult Helmut Marko in een gesprek met Sport1. Max Verstappen heeft bij Red Bull Racing wel nog een contract tot en met 2028.

Lees verder

Trending