Connect with us

Economie

Zien: Opvallende foto’s gelekt van Sarah Salah, de nieuwe vriendin van André Hazes

Wanneer je de vriendin van André Hazes bent dan kun je verwachten dat je een hoop media-aandacht zult krijgen. De zanger blijkt geen kei te zijn in het single-bestaan en lijkt vaak in een handomdraai een nieuwe vriendin te hebben na een break-up. Toch is het na de laatste break-up erg lang stil geweest rondom het liefdesleven van André. Een maand of twéé geleden wisten we al te melden dat André mogelijk een nieuwe vriendin heeft, Ene Sarah Salah.

Echter wist de zanger dit behoorlijk goed geheim te houden voor het grote publiek. Twee maanden later is er pas een video bij roddelkoningin Yvonne Coldeweijer belandt waarop de zanger met Sarah 2.0 te zien is. De twee zijn op vakantie naar Dubai. Hoe serieus het tussen de twee is is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat Rachel haar inmiddels heeft goedgekeurd gezien haar reacties onder Sarah’s foto’s.

André Hazes heeft bloedmooie vriendin!

Toen Reality.FBI zijn bedenkingen rondom Sarah bekend maakte ging het profiel van de brunette direct op ‘privé’. Dat betekent dat niemand haar foto’s kan bekijken. Het lijkt er dan dus ook op dat deze Sarah niet uit is op aandacht en bekend wil worden zoals de vorige vriendinnen van André. Dit terwijl een paar maandjes als vriendin van André je een behoorlijke Instagram-carrière kan opleveren. Hieronder is André te zien in het vliegtuig, samen met zijn nieuwe vlam. Voordat het profiel van Sarah op Privé is gegaan hebben verschillende juicekanalen nog wat foto’s kunnen ‘screenshotten’. Nu kunnen we zien dat de nieuwe vriendin van André een behoorlijke lust van het oog is. We hadden natuurlijk ook niet anders verwacht:

Lees verder

Economie

Familiedrama Humberto Tan: ‘Overleden op jonge leeftijd’

In zijn nieuwe boek Rondom Tan, waarin Humberto verschillende, inspirerende vrouwen portretteert die het nodige hebben meegemaakt, schrijft de presentator ook over bepaalde heftige dingen die in zijn familie de revue passeerden.

Na de scheiding van zijn ouders bleef Humberto samen met zijn moeder en de andere drie kinderen achter in de Amsterdamse Bijlmer. Bij zijn oudere broer Patrice vond hij houvast; Humberto zag in hem zijn grote voorbeeld. Patrice was een mooie jongen vol bravoure, die zelfs ooit een zomerhit scoorde met het nummer Someone Loves You Honey.

Presentator Humberto Tan vertelde gisteren in de laatste ‘Linda’s Zomerweek’ over de zware tijd die hij doormaakte, toen in korte tijd zijn moeder en twee broers overleden.

De vroege dood van zijn geliefde familieleden heeft ervoor gezorgd dat hij nu elke dag het allerbeste uit zijn leven haalt.

De klap was groot toen Patrice aids bleek te hebben en in 1992 op 32-jarige leeftijd aan de ziekte overleed.

Lees verder

Economie

Britse geheime dienst M16: ‘Vladimir Poetin overleden’

Russisch president Vladimir Poetin is mogelijk al weken dood. Een dubbelganger zou zijn plek hebben ingenomen. Dat vermoeden uiten chefs van de Britse geheime dienst, M16, in de Britse krant Daily Star.

De gezondheid van Poetin is lange tijd de bron van speculatie geweest en Moskou heeft de afgelopen jaren de lippen stijf op elkaar gehouden en volgehouden dat Poetins gezondheid “uitstekend” is. Westerse inlichtingendienst menen dat de Russische president ernstige gezondheidsproblemen heeft , zoals kanker en Parkinson. Recente publieke optredens hebben deden de geruchten over zijn, slechte, fysieke toestand verder aanwakkeren.

Recent leek Poetin minder mobiel en zijn gezicht was opgezwollen. Experts denken dat hij steroïden gebruikt of een behandeling tegen kanker krijgt . Een Britse M16-bron zei dat het waarschijnlijk was dat Poetins recente optredens in het openbaar eerder waren opgenomen – en dat hij al had kunnen sterven terwijl een dubbelganger zijn plaats innam .

De bron vertelde de Daily Star : “Poetin is erg ziek en wanneer hij sterft, zal zijn dood weken, zo niet maanden geheim worden gehouden. Er is ook een mogelijkheid dat hij al dood is. Het is onmogelijk om te weten.”

Er wordt aangenomen dat Poetin in het verleden dubbelgangers heeft gebruikt toen hij zich niet goed voelde en het Kremlin zou dat nu weer kunnen doen om zijn dood te verzwijgen.

Lees verder

Economie

Johan Derksen trieste familieomstandigheden: ”Op een tragische wijze overleden”

Johan Derksen (73) vertelde in ‘De Oranjezomer’-aflevering van over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dat moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen overleden.

De vakantie van Wilfred was door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. “Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken”, opent Johan de uitzending.

“Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden”, vertelt hij verder. “Hij heeft toen een hartinfarct gekregen.” Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. “De vader van Wilfred Genee is overleden tot groot verdriet van de familie”, aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. “De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode.”

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord.

Lees verder

Trending